Hirdetés
Győr+
2011.12.19. 18:03

Az édesapa kollégái is segítik Hannát

Ismét összefogtak Burján Hanna édesapjának kollégái, a V6 TDI dolgozói, s 147 ezer forinttal gyarapították a Hanna gyógyulása érdekében nyitott számlát. A súlyos táplálási nehézségekkel küzdő kislánynak ugyanis újabb németországi kezelésre van szüksége a további fejlődés érdekében.

Hirdetés

Látható eredményeket ért el a németországi három hetes terápia a súlyos táplálási nehézségekkel küzdő, győr-ménfőcsanaki Burján Hannánál. A kétéves kislánynak azonban a további fejlődés érdekében folyamatos kezelésre lenne szüksége. Az édesapa V6TDI munkatársai gyűjtésbe kezdtek, s 147 ezer forintot utaltak a „gyógyulás számlájára”.

Schwarcz Balázs lapunknak elmondta, kollégáival úgy döntöttek, hogy vesznek Hannának egy úgynevezett HUPLE mozgásfejlesztő játékszert. Mivel ezt az eszközt közbenjárással a családnak sikerült megszereznie, a pénzt Hanna áprilisi, németországi kezelésére fordítják.

Az apa kollégái nem először fogtak össze Hanna gyógyulása érdekében: az első kezelés előtt is a V6 TDI dolgozói mindössze 4 nap alatt gyűjtötték össze a kezeléshez hiányzó összeget.

Schwarcz Balázs és munkatársai szerint: „Minél többet adsz, annál több marad.”

A család számlaszáma: OTP Bank 11773377-00773878

A Győr+ Média is gyűjtést szervez Hannának: aki pénzzel nem tudja, de mással szívesen segítene a beteg kislánynak, forduljon hozzánk! Ruhákat, játékokat várunk az Orgona utca 10. alatt lévő szerkesztőségünkbe, hogy ezzel is segítsük Hanna gyógyulását.

Hirdetés