Hirdetés
Győr+
2012.03.16. 13:32

Az Audi ETO a Vácot fogadja

A Győri Audi ETO KC szombaton 18 órakor a Vác csapatát fogadja a bajnokságban. A győri lányoknak ez lesz az utolsó hazai mérkőzése az alapszakaszban.

Hirdetés

A zöld-fehérek természetesen toronymagas esélyesei a mérkőzésnek. A két csapat decemberben találkozott utoljára, akkor idegenben 35-27-re nyertek a győriek. Az Audi ETO-ból biztosan hiányozni fog a combizomsérülést szenvedett Vérten Orsolya.

A magyar női kézilabda válogatott szövetségi kapitánya, Karl-Erik Böhn kihirdette végleges keretét a Németország elleni márciusi Európa-bajnoki selejtezőkre. A 17 fős keretben négy győri játékos, Görbicz Anita, Hornyák Ágnes, Kovacsics Anikó és Orbán Adrienn kap lehetőséget a bizonyításra.

Hirdetés

A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a női Magyar Kupa elődöntőinek párosítását. A címvédő Győri Audi ETO KC mellett a Vác, a Békéscsaba és a Siófok jutott be a női Magyar Kupa 2011/12-es kiírásának négyes döntőjébe, melynek helyszínéről jövő héten liciten döntenek az MKSZ-ben. A zöld-fehérek a Siófokkal csapnak össze a döntőbe jutásért, az elődöntőket április 21-én, a bronzmeccset és a döntőt április 22-én rendezik.

likeold
a fb oldalunkat