Hirdetés
Győr+
2016.05.30. 18:05

Audit kaptak a győri zenészek

Egy-egy A3 Limousinet kapott a Győri Filharmonikus Zenekar két zenésze az Audi Hungaria Motor Kft-től hétfőn. A vállalat a közelmúltban jelentette be, a kiemelt szponzoráció után főszponzorként támogatja tovább az együttest.

Hirdetés

„Minden részletében sportos, elegáns és magabiztos” – ezek jellemzik a teljes egészében győri gyártású A3 Limousinet, melyet Stampf Sándor cselló szólamvezető és Karvaly Szilárd oboa szólamvezető kaptak a az Audi Hungaria Motor Kft-től. A két autóval most már összesen öt autóval támogatta eddig a vállalat a Győri Filharmonikus Zenekart.

 

Hirdetés

Stampf Sándor dr. Knáb Erzsébettől veszi át az Audi kulcsát


Karvaly Szilárd is kapott egy A3 Limousinet

 

„Megtiszteltetés az Audi Hungaria Motor Kft. számára, hogy nemzetközileg elismert művészeket támogathat” – fejtette ki dr. Knáb Erzsébet személyügyekért felelős igazgató a kulcsok átadásakor és hozzátette, fontosnak tartják a személyes kapcsolatok kialakítását a szponzoráció terén is. „Kívánom, hogy a zenekar további sikereket érjen el és öregbítse Győr hírnevét, mely mindannyiunknak otthont ad” – hangsúlyozta.

 

 

Fűke Géza, a Győri Filharmonikus Zenekar igazgatója elmondta, a vállalattal egyeztetve a vezető muzsikusok munkáját ismerték el a két autóval, azokét a szólamvezetőkét, akik már csaknem két évtizede meghatározó muzsikusai az együttesnek. „Megtiszteltetés, hogy a prémium kategóriás gyártó a zenekar mögé állt, hiszen ahol a négy karika megjelenik, az már garanciát jelent a színvonalra” – utalt arra az igazgató, hogy a közelmúltban fő szponzorukká vált az Audi Hungaria Motor Kft.

 

Z. A.

Fotó: Marcali Gábor

likeold
a fb oldalunkat