Győr+
2011.08.18. 14:18

Audi Kupa városunkban

Hétvégén rendezik meg az U16-os korosztály számára kiírt Audi Kupát, melyen a házigazda Győri ETO FC, a szerb Patrina Beograd, a horvát NK Osijek és a szlovák Petrzalka vesz részt.

Augusztus 19-én és 20-án nemzetközi labdarúgó tornát szervez az ETO az U16-os korosztály számára. Az 1996-os születésű gyerekek az Audi Kupán körmérkőzéssel döntik el a végső helyezéseket. Erre a hétvégére Győrbe érkezik a szerb Patrina Beograd, a horvát NK Osijek és a szlovák Petrzalka. A házigazda Győri ETO FC jó formában van, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy megnyerték a hétvégén a bécsi felkészülési tornát: Jakl Antal együttese akkor olyan csapatokat előzött meg, mint a Rapid Wien és a Sturm Graz.

Az Audi Kupán megválasztják a torna legjobb kapusát és mezőnyjátékosát, és különdíjat kap a gólkirály is. A szervezők a csapatokat a Famulus Hotelben helyezik el, és minden együttes mellé tolmácsot delegálnak, hogy ezzel is segítsék őket. A találkozók 2×30 percig tartanak majd, az eredményhírdetésen az NB I-es csapat játékosaitól vehetik át a serlegeket a csapatkapitányok.

eto.hu