Hirdetés
Győr+
2012.07.10. 12:17

Ambros szerdán randevúzik a lányokkal

Az interneten követte nyomon Ambros Martín, a Győri Audi ETO KC csapatának új vezetőedzője az EHF Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolását.

Hirdetés

A spanyol szakember így értékelte a B csoport sorsolását:

Hirdetés

„Nem könnyű a csoportunk, hiszen a Ljubljana és a Podravka is jelentős játékerőt képvisel. A szlovének egy új csapatot építenek új játékosokkal, míg a horvát bajnoknak nagy tapasztalata van már a legrangosabb európai kupasorozatban. A harmadik ellenfelünket a selejtezőből kapjuk majd meg. Ez a csapat lehet a szerb Zajecar, akik jól igazoltak nyáron, többek között három spanyol válogatottjuk is van. A Rostov a tradicionális orosz kézilabda képviselője, remek játékosokkal, ellenük sosem egyszerű játszani, meglepetést pedig akár a Kolozsvár is okozhat. Úgy gondolom, hogy lépésről lépésre kell haladnunk, de természetesen továbbjutást várok a csapatomtól. Jelenleg arra fókuszálunk, hogy a hamarosan kezdődő felkészülési időszakban minél jobban megismerjük egymást a csapatommal és kialakítsuk a legjobb kapcsolatot, valamint megalapozzuk az előttünk álló feladatokra a fizikai erőnlétünket.”

Az új tréner szerdán találkozik először csapatával, majd csütörtökön az orvosi vizsgálatok elvégzése után délután vezeti első edzését a magyar bajnoki címvédő csapatnak. Nem lesz mindenki jelen az első tréningen, hiszen 4 győri játékos az olimpiára készül: a brazil Eduarda Amorim, a montenegrói Jovanka Radicevic valamint a két norvég klasszis, Heidi Löke és Katrine Lunde Haraldsen majd csupán augusztusban, az ötkarikás játékok után jelentkezik játékra Győrben. A csapat tagjai addig sem unatkoznak, hiszen Görbiczék és Lekicsék elkezdik az ismerkedést az új vezetőedző elképzeléseivel.

likeold
a fb oldalunkat