Hirdetés
Győr+
2012.06.13. 14:44

Adyváros tisztaságáért: Száz új hulladékgyűjtő a közterületeken

Adyváros és Jancsifalu egy részén száz új utcai hulladékgyűjtő edényt helyeztek el Radnóti Ákos önkormányzati képviselő kezdeményezésére.

Hirdetés

Az utolsó szemetest a Szigethy Attila út 105-107. szám előtt helyezték el a kivitelező Győr-Szol szakemberei. Ebből az alkalomból Radnóti Ákos elmondta, programjában nagy hangsúllyal szerepel a köztisztaság fenntartása. Ennek érdekében már az elmúlt években is több edényt helyeztek ki, és most további százzal bővült a számuk a választókörzetben.

Hirdetés

Kifejtette, gyalogosan percenként biztosan találunk egy kukát, ahova elhelyezhetjük szemetünket, így megelőzhető, hogy a hulladékok az utcára kerüljenek. A képviselő ebben a lakók segítségét is kéri, mert környezetünk tisztán tartásáért csak együtt tehetünk hatékonyan.

A száz darab hulladékgyűjtőt a Szigethy Attila utcában (15 darab), a Szabolcska utcában (15 darab), a Bán Aladár utcában (16 darab), az Ifjúság körúton (21 darab), a Földes Gábor úton (10 darab), a Kodály Zoltán utcában (7 darab), a Tihanyi Árpád úton (11 darab), a Téglavető utcában (1 darab), az Ipar út 84-102. szám előtt (1 darab), valamint a Körkemence utcában (3 darab) helyezték ki.

A zugszemét tekintetében a leadott mennyiség alapján a városrész 2011-ben a legtisztábbnak számított, és azt szeretnénk, ha ez 2012-ben is így maradna. – fogalmazott Radnóti Ákos. A képviselő hozzátette, amióta kikerültek az új kukák, látható, hogy használják is őket, vagyis az már most elmondható, hogy a kezdeményezés nem volt hiábavaló.

Papp Zsolt

likeold
a fb oldalunkat