Hirdetés
Győr+
2013.04.10. 10:32

A Modern Táncsport Bajnokság Döntője ismét Győrben

A Modern Táncsportok Magyarországi Szövetsége idén ünnepelte tizedik évfordulóját, a jubileum alkalmából pedig április 13-14-én ismét Győrben, az ETO Park Élményközpont rendezvénytermében rendezi meg a Modern Táncsport Bajnokság döntőjét.

Hirdetés

A hétvégén több mint ötven egyesület érkezik az ország minden részéről, és közel hatszáz versenyszámmal képviseli magát a rangos megmérettetésen. A szakmai zsűri nem csupán az egyes táncfajták és kategóriák idei bajnokait nevezi majd meg, hanem arról is dönt, hogy kik indulhatnak a 2013 évi Modern Táncsport Világbajnokságon Magyarország színeiben.

 

Hirdetés

A legnépszerűbb utcai táncstílusok mellett – mint a break, az electric, a hip-hop, funky, disco – helyet kapnak a látványelemekben is gazdag show-jellegű táncok is. A versenyzők négy korosztályban – mini, gyermek, junior, felnőtt – mérhetik össze tánctudásukat, illetve szóló, formációs és csoportos felállásban vonulhatnak a zsűri elé.

 

A döntőn három győri egyesület – az AForce1, az Etalon Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és a VOKE – táncosai is részt vesznek, és táncolnak a világbajnoksági kvalifikációért.

 

A verseny fővédnökségét Borkai Zsolt, Győr polgármestere vállalta, aki egyben, mint a MOB elnöke is jelen lesz a rendezvényen.

 

A szervezők várják az érdeklődőket mindkét napon 9 órától, jegyek a helyszínen kaphatók.

 

Horváth-Simon Barbara

Fotó:rendezvenyfotozas.hu

likeold
a fb oldalunkat