Győr+
2011.09.30. 11:41

A Kecskemét ellen javíthat az ETO

A Győri ETO FC a Kecskemtéi TE csapatát fogadja ma 18 órakor. Csertői Aurél együttese győzelemmel feledtetné a Diósgyőri vereséget.

A zöld-fehérek az előző fordulóban elveszítették veretlenségüket, de a csapatnál mindenki bízik benne, hogy ez csak egyszeri kisiklást jelentett. A mai mérkőzés azért is fontos, mert utána kéthetes szünet következik a bajnokságban, és nem mindegy, milyen szájízzel vonulnak pihenőre a játékosok. Csertői Aurél nem számíthat két válogatott játékosára, Fehér Zoltán és Koltai Tamás sérülés miatt nem bevethető. A Diósgyőrben kiállított Djordjevic két mérkőzésre szóló eltiltást kapott, Simon pedig még nincs megfelelő erőállapotban.

– Egyértelmű a célunk, az idegenbeli vereségre csak a hazai győzelem jelenthet gyógyírt. Az ellenfelet képzett, jó játékosok alkotják, de remélem, a fiúk átérzik a helyzetet, és még egy lapáttal rátesznek az eddigi teljesítményre. A hiányzók ellenére optimista vagyok. Djordjevic hiányában Szabó kap helyet a védelem közepén, kupamérkőzésen már szerepelt itt, és jól teljesített. Más változást nem tervezek a kezdőcsapatban – fogalmazott Csertői Aurél vezetőedző.

A mérkőzést egyperces gyászszünet előzi meg a múlt héten elhunyt Havasréti Béla emlékére.