Hirdetés

A jövő Győrben épül, az Audival együtt – Borkai Zsolt közleménye

Győr+
2012.03.08. 12:36

Borkai Zsolt polgármester fontos közleményt hozott nyilvánosságra az Audi tervezett beszállítói parkjával kapcsolatban. Közismert, hogy két helyszín jött komolyan szóba. Az egyik Győr, a másik a gönyűi kikötő. A közlemény:

Hirdetés

A mai napon Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata hivatalos prezentációt tart az Audi Hungaria Motor kft. szervezésében azoknak a cégeknek, amelyek a gyárbővítéshez kapcsolódóan érdeklődést mutatnak a beszállítói park iránt.

Győr városa elkötelezett amellett, hogy a beszállítói park a város határain belül valósuljon meg, tovább erősítve ezáltal a kisalföldi megyeszékhely pozícióit. Győr – ahogy eddig, úgy a jövőben is – mindent elkövet azért, hogy a szigorú jogszabályi keretek betartása mellett, versenyképes feltételeket biztosítson a beszállítói park számára.

Hirdetés

Az AUDI Hungaria Motor kft. és Győr városa között kitűnő a kapcsolat, az élet minden területén segíti és támogatja egymást a két fél, legyen szó gazdasági, fejlesztési, adópolitikai, pénzügyi, kulturális, oktatási, vagy a sport területén mutatkozó együttműködésekről. Győr önkormányzatának részéről nem kérdés, hogy az egymás iránti bizalom, valamint elkötelezettség a jövőben is fennáll. Ez pedig minden bizonnyal jó alapja a felelős döntéseknek, amelyek az elkövetkezendő időszakban tovább erősítik az egymás irányába vállalt kötelezettségek teljesítését.

Ahogy az AUDI és a város közös szlogenje hirdeti: „A jövő Győrben épül.” –, a jövőt pedig Győr városa továbbra is az AUDI Hungaria Motor kft.-vel szorosan együttműködve kívánja építeni.

Borkai Zsolt

polgármester

likeold
a fb oldalunkat