Győr+
2012.08.29. 08:33

A Győr-Szol végezte a köztisztasági munkákat a Nyárzáró programjai után

A győri városi rendezvények ideje alatt és a fesztiválok után a GYŐR-SZOL Zrt. végzi el városunkban a köztisztasági munkákat.

Így volt ez az elmúlt hosszú hétvégén is, amikor a Négy Évszak Fesztivál nyárzáró programjain csütörtöktől hétfőig kellett helytállniuk a városi szolgáltató tisztaságért felelős munkatársainak. A legnagyobb feladat a Városház tér és Szent István út környékén megrendezett szombat esti szuperkoncert után volt. Itt éjszaka azért kellett gyorsan összetakarítani, hogy a rendőrség minél hamarabb meg tudja nyitni a forgalom előtt a főutat. Vasárnap reggelre a rendezvény többi helyszínén is megfelelő állapotok fogadták a bornapokra érkező újabb tömegeket.

Városunk önkormányzata fontosnak tartja a környezet védelmet, ezért a nyárzáró fesztiválon is szelektív módon történt a hulladék gyűjtése. A hosszú hétvége programjának városi helyszíneiről a GYŐR-SZOL Zrt. összesen több mint 7,5 tonna hulladékot gyűjtött össze. A munkában folyamatosan 10-15 kolléga vett részt.

A programhoz kapcsolódóan a GYŐR-SZOL Zrt. a díszítésben is kivette a részét, a koncert lelátóinak környezetét tették szebbé nagyméretű dézsás örökzöld növényekkel és egynyári virágokkal beültetett virágládákkal.

Oxygen Hírügynökség