Hirdetés
Győr+
2018.04.15. 15:33

A Győr+ Mancsok is bemutatkozott a jótékonysági napon

A Győri Állatmenhely április 14-én, szombaton tartotta jótékonysági napját az árva állatokért a Győr Plázában. Színes programjaikkal szerették volna felhívni az emberek figyelmét a felelős állattartásra, és megismertetni, megszerettetni velük a menhely lakóit. A rendezvényen a Győr+ Mancsok gazdikeresőivel is találkozhattak az érdeklődők.

Hirdetés

Örökbefogadásra váró kutyusokkal telt meg szombaton a pláza, számtalan nagyszerű program várta a bevásárlóközpontba látogatókat: látványos bemutatók, kutyaszépségverseny, de a Győr Plusz Média februárban elstartolt rovata, a „Győr+ Mancsok – Vigyél haza!” is bemutatkozott a gazdikeresőinkkel együtt.

Hirdetés

Bevalljuk, a plázában mi is új oldalukról ismerhettük meg a mancsosainkat, Marcit, Mercit és Bercit. Merci és Berci, az imádnivaló testvérpár végtelen nyugalommal tűrte a tömeget, bár kicsit meg voltak illetődve az új helyen, okosan viselkedtek, és a simogatásokat is nagy örömmel fogadták, ahogy mindig.

Merci és Berci a plázában

A legnagyobb meglepetést azonban Marci okozta, akiről tudtuk, hogy régebben nem igazán jött ki más állatokkal, az utóbbi időben viszont nagy barátságot kötött egy másik menhelyes jószággal, Ferdinánddal. A jótékonysági napon pedig, bármilyen meglepő is, bebizonyította, hogy valójában most már mindenkit elfogad és szeret, tehát akár más állatok mellé is örökbe fogadhatják őt, hiszen hihetetlenül jól viselkedett egész idő alatt, barátságosan közeledett a többi kutyus felé. Büszkék vagyunk rájuk!

Marci is bemutatkozott

Nagyon örülünk, hogy bemutathattuk őket, és reméljük, hogy minél hamarabb eljön értük a tökéletes gazdi, ahogy Lujzi cicáért is, aki bár félénksége miatt nem lehetett ott velünk a plázában, neki is nagy szüksége lenne a szeretetre!

 

Ha megtetszettek gazdikeresőink, érdeklődni a Győri Állatmenhely alábbi elérhetőségein lehet:

Telefon: 06202295964

E-mail: gyormenhely@gmail.com

likeold
a fb oldalunkat