Győr+
2011.09.19. 06:50

A Ferencváros ellen is veretlen maradt a Győr

A Győr 2-0-ra legyőzte vasárnap a vendég Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójában, ezzel tovább őrzi veretlenségét.

Győri ETO FC-Ferencváros 2-0 (2-0)

Győr, 10 000 néző, V: Bognár

gólszerzők: Aleksidze (17.), Trajkovic (22.)

sárga lap: Babic (38.), Fehér (39.), Dudás (65.), Ji-Paraná (90.), illetve Oláh (36.), Csizmadia (68.), Maróti (76.), Otten (80.)

Győr:

Stevanovic – Babic, Stanisic, Fehér, Völgyi – Windecker – Trajkovic, Ji-Paraná – Koltai (Tokody 81.), Aleksidze (Ahjupera 66.), Dinjar (Dudás 64.)

Ferencváros:

Gyenes – Maróti, Balog Z., Csizmadia, Junior – Otten – Jovanovic (Rósa D. 77.), Tóth B. (Lisztes a szünetben), Hakola – Oláh (Pölöskey a szünetben), Somalia

A mérkőzés vezetésére eredetileg kijelölt Kassai Viktor sérülés miatt lemondta az összecsapást, helyette Bognár Tamás vezette a zöld-fehér rangadót.

Az első félidőben a helyzeteit jobban kihasználó Győr kétgólos vezetésre tett szert a jól küzdő Ferencváros ellen.

A szünetben kettős cserét hajtottak végre a fővárosiak, és az egész második játékrészben nagy erőket mozgósítottak, hogy szépítsenek az eredményen. Az ETO jobbára védekezésre kényszerült, a vendégekben viszont kevés volt az átütőerő egy gól megszerzéséhez. A tabellán csak rosszabb gólkülönbségükkel második Rába-partiak tovább őrzik veretlenségüket, miután nyolc győzelem mellett egy döntetlennél tartanak.

(MTI)