Hirdetés
Győr+
2012.07.11. 17:45

A Digi TV továbbra is élőben közvetít BL- és EL-meccseket

A korábbiakhoz hasonlóan a következő három idényben is - a keddi első választás kivételével - élőben lesznek láthatóak a labdarúgó Bajnokok Ligája, illetve az Európa Liga egyes mérkőzései a Digi Sport és a Digi Sport Plus televíziós csatornákon.

Hirdetés

A Digi Kft. szerdai közleménye szerint a jogtulajdonossal kötött megállapodás értelmében a két csatorna a keddi első választás kivételével “jogosult minden további BL-mérkőzést élőben közvetíteni a keddi és a szerdai játéknapokon, beleértve az elődöntőket és a döntőket is.” A keddi első választásos meccset felvételről sugározzák majd. A közleményből az is kiderül, hogy a megállapodás 2015-ig szól, illetve hogy a Digi Sport három évre megszerezte az európai Szuperkupa, azaz a mindenkori BL- és EL-győztes évente sorra kerülő összecsapásának közvetítési jogát is.

A Sport TV-t működtető Chello Central Europe Műsorszolgáltató Zrt. a múlt héten arról tájékoztatta az MTI-t, hogy 2015. június 30-ig a Sport Televíziót illeti majd meg a keddi első választás joga, illetve, azt is közölte, hogy az időszak három BL- és európai Szuperkupa-döntőjét is közvetíti a Sport TV.

Hirdetés

(MTI)

likeold
a fb oldalunkat