Hirdetés

A bajnokcsapatot köszöntötte az önkormányzat

Győr+
2013.05.27. 14:28

A hétvégi éremátadó ünnepséget követően az önkormányzat a Városházán köszöntötte a magyar labdarúgó bajnokság győztesét, a Győri ETO FC-t.

Hirdetés

Az ETO – MTK mérkőzés után vehették át az aranyérmet a zöld-fehér csapat tagjai. Ezt követően a győri önkormányzat a Városházán köszöntötte a bajnokokat. A város részéről Simon Róbert Balázs alpolgármester köszönetet mondott a csapat tagjainak, a sportvezetőknek és mindazoknak – különösen a szurkolóknak – akik hozzájárultak a végső siker eléréséhez. Bolla Péter kabinetfőnök gratulált az együttesnek ahhoz a kiemelkedő eredményhez, amelynek révén az ETO harminc év után ismét bajnokságot nyert. Mint mondta, teljesítményükkel a labdarúgók tovább öregbítették Győr sportos hírnevét. A város vezetői a következő évekre is hasonló eredményeket kívántak az ETO FC-nek.

 

Hirdetés

 

A győri NB1-es csapatokat Borkai Zsolt polgármester június 15-én, a Nyárnyitó Omega Koncert előtt, 20.15-től a színpadon köszönti. Üdvözöljük együtt bajnokainkat a Szent István út Városháza előtti szakaszán!

 

 

Papp Zsolt

Fotó: O. Jakócs Péter

likeold
a fb oldalunkat