7. Filozófusok Éjszakája


2019-11-23
Előadás
ingyenes program
November 23-án 16 és 22 óra között várják az érdeklődőket a 7. Filozófusok Éjszakáján a FILO-Pontban (Győr, Kálóczy tér 15.).
Hirdetés

A Filozófia Világnapja alkalmából rendezett program középpontjában az erények állnak, melyeket Platón a lélek kiválóságának nevez. Miért annyira emberiek és nélkülözhetetlenek? Mit tanítanak róluk a filozófusok? Hogyan visznek közelebb a boldogsághoz, és hogyan hívhatjuk elő magunkból ezeket a jó tulajdonságokat nemcsak magunk, de mások javára is? A Filozófusok Éjszakáján ezekre a kérdésekre keresnek a mindennapokban alkalmazható válaszokat beszélgetésekkel és játékos gyakorlatokkal.

A programra a belépés díjtalan, de csatlakozni lehet a FILO-Pont Szociális akciójához, melynek keretében gyerekruhákat és tartós élelmiszereket gyűjtenek a rászorulóknak. Az adományokat a program ideje alatt, illetve november 25–28-ig várják, nyitvatartási időben (17–21 óráig).

Bővebb információ: www.ujakropolisz.hu
gyor@ujakropolisz.hu

Hirdetés
további programok

A magyar robotkatica is részt vett a World Robot Olympiadon

A WRO legnépszerűbb kiállítási tárgya egyértelműen a tavaly elhunyt magyar kibernetikus, dr. Muszka Dániel Katicabogara volt.

részletek

Indul a Manó Tanoda

A Gyárvárosi Általános Iskola ingyenes iskola előkészítő programmal várja az iskolába készülő óvodásokat.

részletek