Hirdetés
Győr+
2012.01.17. 16:08

59. a Petz kórház „Az év kórháza’ szavazáson

Összesítette a Házi Patika „Az év kórháza" versenyen leadott szavazatokat. A győri Petz Aladár Megyei Oktató kórház az 59. helyen végzett.

Hirdetés

Kihirdették a 2011-es “Az év kórháza” szavazás nyerteseit, a versenyt bonyolító HáziPatika.com oldal szerint a vidéki fölény idén is töretlennek bizonyult.

Az internetezők öt kategóriában értékelhették az egészségügyi intézményeket, az iskolában is megszokott ötös skálán. Egytől ötig lehetett pontozni az orvos-szakmai ellátást, az ápoló és szakszemélyzetet, az infrastruktúrát, az ellátást, valamint a tisztaságot és a környezetet. Ezek alapján az abszolút győztes az lett, aki a kategóriánkénti eredmények átlagolásával a legmagasabb pontszámot érte el.

Összesen 6900-an szavaztak a Magyarországon fekvőbeteg-ellátást nyújtó, állami vagy önkormányzati fenntartású intézményekre.

A Házipatika.com által közzétett összesített listán Győr-Moson-Sopron megyéből több intézmény is szerepel. A soproni Erzsébet Kórház a 9. a csornai Margit Kórház a 40. a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórház az 59. a mosonmagyaróvári Karolina Kórház pedig a 118. helyen végzett.

Hirdetés