Győr+
2012.05.31. 11:17

5 millió forintból segítik az idősek lakhatási körülményeinek javítását Győrben

Győr önkormányzata, és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-dunántúli szervezete közösen szeretné javítani az idősek lakhatási körülményeit.

A program harmadik évéhez érkezett, eddig már több mint 20 családi házat, és panellakást korszerűsítettek a városban. A pályázatra idén 5 millió forintot különített el az önkormányzat, aminek köszönhetően körülbelül egy tucat jelentkezőnek tudnak segíteni. A legalacsonyabb támogatási összeg 100 ezer, a legmagasabb 400 ezer forint. A programról Dr. Báthy Györgyi, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-dunántúli régiótitkára beszélt rádiónknak, melyet ITT hallgathatnak meg.

A pályázat benyújtásának módja: egy eredeti és egy másolati példányban, elektronikusan kitöltve, postai úton vagy személyesen a következő címre június 22-ig: Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület, 9021 Győr, Amade L. u. 1. Az adatlap és az útmutató letölthető a www.maltai.hu/idosbarat oldalról. A pályázattal kapcsolatosan további információ kérhető a [email protected] e-mail címen és a 30/9662-194-es telefonszámon, vagy az MMSZ titkárságán: a 96/336-129-es telefonszámon.

Oxygen Hírügynökség