25 éves a Régiségvásár

Győr+ Fotó: Ács Tamás
2023.10.10. 11:57

A Győri Régiségvásár október 15-én ünnepli, hogy immár 25 éve kedvelt programja a győri és Győr környéki régiségkedvelő embereknek. Dr. Dézsi Csaba András polgármester vasárnap 10 órakor köszönti a vásárt, majd Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő megnyitja az Antikexpo díszvendégének Németh Hajnal Aurórának a kiállítását. A vásár leghűségesebb kiállítója oklevelet kap, lesz születésnapi torta, valamint nyereményjáték is. Az ünnepi vásáron régi tárgyakkal, kalapokkal, eszközökkel lehet fotózkodni, kicsit vissza repülve a régi időkbe.

Az Antikexpo vásárba nemcsak régiséggyűjtők járnak, hanem sokan találtak már itt ajándékot, lakberendezési tárgyat, ékszert, órát, festményt, időtálló használati tárgyat.

A vásár 7 és 14 óra között látogatható.

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja az autósokat, hogy a vasárnapi rendezvény ideje alatt szünetel a parkolási lehetőség a Tarcsay parkoló egész területén. A szolgáltató arra kéri az autósokat, hogy október 21-án szombaton 20 óráig hagyják el a parkolót, amelyet a vasárnapi Antik Expót követően lehet újra használni.

Kapcsolódó témák: #Győr-Szol Zrt. | #régiségvásár |