Megválasztották az Év Osztályát a Péterfy Gimnáziumban

Győr+
2023.03.02. 15:08

Idén is fantasztikusan telt az év osztálya választás a Péterfy Sándor Evangélikus Gimnáziumban február 10-én.

A pénteki napot megelőző héten az osztályok a folyosóra kitett mémekkel, plakátokkal és a különböző közösségi oldalakon is népszerűsítették magukat. A délelőtt folyamán a kampányoló 10. és 11. évfolyam érdekesebbnél érdekesebb programokkal próbálta megnyerni a szavazókat. Volt társasjáték terem, csillámtetoválás, Xbox, Just Dance és sok más érdekes program. Az állandó, egész délelőtt futó programok mellett voltak időszakosak is. Ilyen volt például a kétperces osztályok közötti táncpárbaj, a reggeli tájfutás vagy a folyosói flashmob. A termek előtt végig sok nasit és üdítőket kaptak az osztályok. Személyes kedvencem a cupido doboz volt, amivel titkos, anonim üzenetet lehetett küldeni valakinek az iskolában, én is küldtem. 😉 …. A kampány első blokkjának lezárultával a szavazó osztályok leadták első voksaikat, majd mindenki a tornaterembe ment.

A második blokkban a versengő osztályok vicces, kreatív videókkal és tánccal szórakoztatták iskolatársaikat. Ezek azóta felkerültek az iskola YouTube csatornájára, ahol bárki visszanézheti őket.

Az izgalmas nap és kampányhét a 10/ VI. megérdemelt győzelmével zárult, de a többi osztálynak sem volt oka panaszkodni, hiszen egy fantasztikus programokkal teli napot sikerült összehozni.

A cikket készítette: Horváth Anna, 11/VII. osztály, Péterfy Sándor Evangélikus Gimnázium, Általános iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Óvoda és Kollégium

A Városházán többször is belekóstolhattak az újságírói lét rejtelmeibe azok a fiatalok, akiket a Győr+ Média munkatársai is segítettek. Ebben a rovatban saját cikkeiket közöljük, az írások nem a Győr+ Média által készített anyagok.