Mackónap Győrszentivánon

Győr+
2023.02.17. 17:01

A Győrszentiváni Szent Benedek Általános Iskolában rendezték meg a nagy hagyománynak örvendő Mackónapot.

2023-ban február 2-án, egy pénteki napon, a Győrszentiváni Szent Benedek Általános Iskolában megrendezésre került a nagy hagyománynak örvendő Mackónap. Ez az örömteli esemény az alsó tagozatos kis diákoknak szól minden évben.

Fő programjai közé tartozik a mackókról készült rajzverseny, mulatságok, versmondó verseny, amire idén is nagy számban neveztek a gyerekek.

Fő szervezője az idei évben is Papp-Makrai Beatrix, az 1. b osztályfőnöke volt. A délelőtt folyamán tízóraira a gyerekek macisajtot és mézes kekszet kaptak. A nagyszünetben kihirdették a rajz- és meseíró verseny nyerteseit, akik macis chipset, finom csokikat, gumicukrot kaptak. A díjakat Takácsné Tóth Abonyi Márta, igazgatóhelyettes adta át. Délután 14:00-kor a versmondó verseny került megrendezésre, melynek nyerteseit másnap díjazták.

A gyerekeket megkérdezve és látva is, igen boldog napot tölthettek az iskolában.

A cikket készítette: Halász Alexandra (6.b)Győrszentiváni Szent Benedek Általános Iskola

A Városházán többször is belekóstolhattak az újságírói lét rejtelmeibe azok a fiatalok, akiket a Győr+ Média munkatársai is segítettek. Ebben a rovatban saját cikkeiket közöljük, az írások nem a Győr+ Média által készült anyagok.

Kapcsolódó témák: #diáktudósítók | #Győrszentiván |