Címke: Zöld Győr
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2022.10.05.

Minden korosztályt megszólított a GYHG

A múlt hétvégén tartották városunkban a II. Zöld Expo az MVM Energiájával című szemléletformáló kiállítást. Az eseményt támogatta és azon saját standdal is bemutatkozott a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft, melynek ügyvezető igazgatójával, Nagy Csabával beszélgettünk.

Győr+ 2022.09.21.

Családi programokkal is vár a II. Győri Klíma Expo

Herman Etelka, a városháza környezetvédelmi osztályának vezetője, a II. Győri Klíma Expo egyik motorja és főszervezője volt a Győr+ Rádió vendége, akivel Herkely Ákos kollégánk beszélgetett.

J. Kovács Andrea 2022.09.12.

Milyen lesz a jövő háza?

A II. Győri Klíma Expót több vállalkozás is magáénak érzi, támogatásra érdemesnek találja. Ilyen a Leier Hungária Kft. is, melynek ügyvezetőjével, Komlós Andorral beszélgettünk.

J. Kovács Andrea 2022.09.09.

Ezer hektár erdő a város körül

A szeptember 30-án nyíló II. Győri Klíma Expo támogatói között ott találjuk a Kisalföldi Erdőgazdaságot is. Limp Tiborral, a társaság igazgatójával beszélgettünk.

J. Kovács Andrea 2022.09.03.

Generációk összefogása a környezetvédelemért

A város zöld fesztiválját, a II. Győri Klíma Expót egyre többen érzik magukénak. Közéjük tartozik a Büchl Hungaria Kft. is, melynek ügyvezető igazgatójával, Gyökeres Sándorral beszélgettünk.

J. Kovács Andrea 2022.08.30.

Ménfőcsanakon jó madárnak lenni

Odúk, etetők, tanösvény várja nemsokára a madarakat és a madárbarátokat Ménfőcsanakon. Környezetvédelmi szakemberek tartottak terepszemlét az önkormányzati képviselővel, azért, hogy a legjobb helyekre kerülhessenek a pályázaton nyert eszközök.

J. Kovács Andrea 2022.08.24.

Utazzunk tudatosan!

Sokan most tervezik nyárvégi szabadságukat vagy éppen egy őszi hosszú hétvégét. Hermann Etelka, a Környezetvédelmi Osztály vezetője nekik kínál ötleteket a tudatos utazáshoz.

J. Kovács Andrea 2022.08.15.

Takarjuk a talajt!

A mulcsozás előnyeiről és alkalmazásáról kérdeztük Nagykutasi Viktor kertész-szakírót, a Környezetvédelmi Bizottság tagját.

J. Kovács Andrea 2022.08.06.

Első Győri Zöld Futás – 2022. október 1.

Idén ősszel már második alkalommal rendezik meg a Győri Klíma Expót, amelynek kifejezett célja a környezettudatos gondolkodás erősítése. A rendezvény részeként közösségi futásra hívják a város lakóit. A részletekről Márkusné Konrád Réka, az önkormányzat Környezetvédelmi Osztályának munkatársa tájékoztatta lapunkat.

J. Kovács Andrea 2022.07.24.

Szemléletformáló környezetvédelmi kiállítás

Javában zajlanak a II. Győri Klíma Expo előkészítő munkálatai. Herman Etelka, a Környezetvédelmi Osztály vezetője kollégáival már a szeptember 30. és október 2. között zajló rendezvényt szervezi.

Hirdetés