Hirdetés
Címke: vonat
Hirdetés
Győr+ 2022.07.01.

Pánik tört ki a MÁV szerelvényén

Június 30-án este a Keleti pályaudvaron a Zürichbe és Münchenbe közlekedő Wiener Walzer - Kálmán Imre nemzetközi vonaton műszaki hiba és a rendkívüli hőség miatt meghibásodott az energiaellátó berendezés, ezért nem volt áram a kocsiban.

Győr+ 2022.06.03.

Így változik a menetrend pünkösdkor!

Változik a vonatok, a HÉV és a Volánbusz-járatok menetrendje pünkösdkor: a vonatok vasárnap az ünnepnapi, hétfőn a vasárnapi, kedden pedig már a munkanapi menetrend szerint járnak; a Volánbusz-járatok és a HÉV-ek közlekedési rendje is módosul - közölte a Mávinform.

Győr+ 2022.03.28.

Késnek a vonatok a győri vonalon

Ikrénynél meghibásodott a biztosítóberendezés, emiatt a győri vonalon közlekedő szombathelyi és soproni InterCity vonatok késésére és járatkimaradásokra kell számítani - tájékoztatott a Mávinform hétfő délelőtt a Facebook-oldalán.

Győr+ 2022.03.15.

Több mint 100 ezer ingyenes szolidarítási jegyet állított ki a vasúttársaság

A vasúttársaság az ukrajnai háború kezdete óta biztosítja a határállomásról, azoknak az embereknek, családoknak az ingyenes közlekedést, akik Magyarországra érkeznek. Az utasokat többnyire különvonatok, másrészt a megerősített menetrend szerinti vonatok szállítják elsősorban Budapestre. A mai napon meghaladta a 100 ezret a kiadott szolidaritási jegyek száma.

Győr+ 2022.03.11.

Így közlekednek a vonatok a hosszú hétvégén

A munkanap-áthelyezés és az ünnep miatt változik a vonatközlekedés rendje. A vonatok március 13-án és 14-én az ünnepnapi, március 15-én pedig a vasárnapi menetrend szerint közlekednek. A négynapos hosszú hétvége miatt – főképp pénteken és kedden – jelentősen megnövekedhet az utasforgalom, ezért érdemes elővételben megváltani a menetjegyeket.

Győr+ 2022.02.28.

Embert gázolt a Győrbe tartó S10-es vonat

A Déli pályaudvarról Győrbe 12:25-kor elindult (4934-es számú) S10-es személyvonat elgázolt egy embert Tatabánya állomáson. A helyszínelés ideje alatt az egyik vágányon szünetel a közlekedés.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat