Címke: vonat
Hirdetés
Győr+ 2024.04.21.

Embert gázolt a vonat éjjel Győrben

Vasárnap hajnalban egy személyvonat a győri városi szakaszon elütött egy embert. A menetrend fokozatosan áll helyre a Győr-Celldömölk és a Győr-Veszprém vonalon.

Győr+ 2024.03.27.

Íme, így közlekednek a vonatok a húsvéti ünnepekben!

A húsvéti ünnepek és a tavaszi tanítási szünet idején várhatóan sokkal többen utaznak a vonatokon és a távolsági buszokon, mint egy átlagos hétvégén. Erre készülve a MÁV-START figyeli az utasforgalmat, és ha kell, több kocsival indítják az InterCity-vonatokat. Mutatjuk a részletes közlekedési rendet!

Győr+ 2024.03.14.

Karbantartás miatt korlátozás: jobb ha ezt tudja, ha vonatozik!

Március 16-tól 28-ig karbantartási munkálatokat végeznek Budapesten a Nagyszőlős utca feletti vasúti hídon, ezért korlátozzák a Déli pályaudvar és Budapest-Kelenföld között a vasúti forgalmat. A változás érinti a Budapest–Győr–Hegyeshalom, a Budapest–Székesfehérvár–Nagykanizsa, a Székesfehérvár–Szombathely, a Székesfehérvár–Tapolca és a Budapest–Pusztaszabolcs vonal elővárosi és távolsági forgalmát is.

Győr+ 2024.02.07.

Ezt ne csináljunk soha egy vasúti átjáróban! – videó

A MÁV hálózatán eddig kétszer annyi baleset történt vasúti átjárókban, mint a tavalyi év hasonló időszakában. Az eddig történt tíz baleset közül egy súlyos-, öt könnyű sérüléssel, négy pedig anyagi kárral járt, az ok pedig jellemzően újra a figyelmetlenség és a KRESZ-szabályok megszegése volt. Akár elrettentő oktatófilm is lehetne az a felvétel, amely a mai napon a nemeskeresztúri vasúti átjáróban készült.

Hirdetés