Hirdetés
Címke: vonat
Hirdetés
MTI 2022.07.26.

Megindult a forgalom a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon

Egy vágányon megindult a vonatközlekedés Budaörs és Biatorbágy között, ahol korábban leszakadt a felsővezeték - közölte a Mávinform az MTI-vel. A másik vágányon várhatóan 22-23 órára végeznek a felsővezeték helyreállításával.

Győr+ 2022.07.06.

Egyedülálló vasútépítő nagygép dolgozik Vecsésnél – FOTÓK!

A Budapest–Cegléd–Szolnok (100a) vasútvonalon idén – június 17. és július 10. között – Vecsés állomás és térségének felújítása zajlik, a kivitelezést a MÁV FKG végzi. A MÁV leányvállalata négy új vasútépítő nagygépet rendelt 2020-ban, ezek közül az első, az RM 85-750 típusú ágyazatrostálógép, most itt áll először munkába.

Győr+ 2022.07.01.

Pánik tört ki a MÁV szerelvényén

Június 30-án este a Keleti pályaudvaron a Zürichbe és Münchenbe közlekedő Wiener Walzer - Kálmán Imre nemzetközi vonaton műszaki hiba és a rendkívüli hőség miatt meghibásodott az energiaellátó berendezés, ezért nem volt áram a kocsiban.

Győr+ 2022.06.03.

Így változik a menetrend pünkösdkor!

Változik a vonatok, a HÉV és a Volánbusz-járatok menetrendje pünkösdkor: a vonatok vasárnap az ünnepnapi, hétfőn a vasárnapi, kedden pedig már a munkanapi menetrend szerint járnak; a Volánbusz-járatok és a HÉV-ek közlekedési rendje is módosul - közölte a Mávinform.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat