Címke: volánbusz
Hirdetés
Földvári Gabriella 2024.05.04.

Folyamatosan igényelhető a kedvezményes helyi buszbérlet

Dr. Dézsi Csaba András polgármester javaslatára döntött úgy még februárban a közgyűlés, hogy az állandó győri lakhellyel rendelkezők számára kedvezményes helyi autóbuszbérletet biztosít. A legutóbbi ülésen pedig úgy módosították a rendeletet, hogy a jogosultságot megállapító igazolás igénylése és kiállítása folyamatos.

Földvári Gabriella 2024.04.01.

Nagy az érdeklődés a kedvezményes bérletek iránt

A februári közgyűlés dr. Dézsi Csaba András polgármester javaslatára a buszközlekedésben nyújtott kedvezményekről döntött. Április 1-jétől új, kedvezményes árú havi és negyedéves bérletekkel utazhatnak a győri lakosok a Volánbusz helyi autóbuszjáratain Győrben.

MTI 2024.01.30.

Volánbusz: az autóbusz-vezetők 56 százaléka nem vette fel a munkát hétfőn

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet (SZAKSZ) január 28-29-ére szervezett munkabeszüntetésének második napján a hétfőre munkavégzésre vezényelt autóbusz-vezetők 56 százaléka, míg a teljes munkavállalói létszámnak 21 százaléka vett részt a sztrájkban - közölte a Volánbusz Zrt.

Győr+ 2023.12.08.

Sztrájk a Volánnál, ezek a járatok nem fognak közlekedni vasárnap és hétfőn!

Több mint 23 500 helyi, helyközi és agglomerációs járatot érint az a sztrájkmenetrend, amelyet a Volánbusz a társaságnál működő második legnagyobb szakszervezet, a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet által 2023. december 10-11-ére szervezett munkabeszüntetés idejére dolgozott ki. A nem közlekedő járatok listáját a társaság közzétette weboldalán.

Hirdetés