Hirdetés
Címke: volánbusz
Hirdetés
Győr+ 2022.06.15.

Forgalmi rend változások szombaton a belvárosban

Szombaton rendezik meg az Elektromobilitási családi napot és országos villanyautós találkozót Győrben, a Dunakapu téren. A rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében lezárásra kerül szombat 08.00 – 24.00 óra között a Dunakapu tér, a Móricz Zsigmond alsó rakpart, valamint az átmenő forgalom elől lezárásra kerül a Kossuth-híd is.

Zombai-Kovács Ákos 2022.03.24.

Öt plusz öt új busz áll forgalomba a térségben

5 darab új, Volvo autóbusszal találkozhatnak a Volánbusz utasai Győr térségében és napokon belül 5 új Mercédesz távolsági busz is érkezik a megyébe. Ezt csütörtökön, sajtótájékoztatón jelentette be Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő és a Volánbusz elnök-vezérigazgatója. Az eseményen elhangzott, a 95 férőhelyes, légkondicionált, utas tájékoztatási és kamerarendszerrel is felszerelt, akadálymentes járművek összértéke több mint 417 millió forint. Az új buszok a győri telephelyen állomásoznak, és a térségben teljesítenek szolgálatot.

MTI 2022.03.05.

Hétfőtől nem kötelező a maszk a MÁV és a Volán járatain

Március 7-től megszűnik az általános maszkhordási kötelezettség Magyarországon. Hétfőtől már a közlekedési járműveken, az állomásokon és megállóhelyeken sem kötelező az orr és a száj maszkkal történő eltakarása.

Győr+ 2022.01.10.

Tovább bővül a Volánbusz flottája

A napokban jelentek meg azok a közbeszerzési pályázatok, melyek keretében a társaság 543 járművet vásárolna. Az első autóbuszok akár már az év végén forgalomba állhatnak.

Győr+ 2021.12.21.

Nagyobb utasforgalom várható az ünnepek alatt a MÁV járatain

Karácsonykor, majd szilveszterkor és újévkor az átlagos hétvéginél jóval nagyobb utasforgalom várható, ezért a MÁV és a Volánbusz arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak a menetrendváltozásról.

Győr+ 2021.12.19.

Utazz ingyenesen a téli szünetben is a Kajla útlevéllel!

Ismét ingyenesen utazhatnak az alsó tagozatos diákok a MÁV-Volán-csoport és a GYSEV járatain. A téli szünetben, december 22. és január 2. között, minden gyermek, aki a menetjegy vásárlásakor bemutatja a sárga Kajla útlevelét és személyazonosításra alkalmas igazolványát, a díjmentes Kajla jeggyel korlátlan számban utazhat a MÁV-START, a Volánbusz és a GYSEV belföldi helyközi járatain.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat