Címke: volánbusz
Hirdetés
Győr+ 2023.04.22.

Pápalátogatás: ingyen utazhatnak a zarándokok a fővárosba

A MÁV-VOLÁN-csoport és a GYSEV díjmentes utazást biztosít az ország bármely pontjából a fővárosba az április 29-én a Rózsák terén és a Papp László Budapest Sportarénában tartandó rendezvényekre, valamint április 30-án, a Ferenc pápa által a budapesti Kossuth Lajos téren bemutatandó szentmisére érkező és onnan hazatérő zarándokok számára.

MTI 2023.03.22.

Emelkednek a pótdíjak a Volánbusz járatain

A Volánbusz április 1-jétől érvényes új üzletszabályzata szerint az érvénytelen jeggyel utazóknak a helyszínen 8 ezerről 12 ezer forintra emelkedik a pótdíj összege, három napon túl a pótdíj 8 ezer forint helyett 25 ezer forint lesz, 30 napon túl 12 ezerről 50 ezer forintra emelkedik - közölte a vállalat.

Győr+ 2023.01.29.

Toplistás az utazók körében a Győr-Budapest vasútvonal

Tavaly közel 700 millió utazásról gondoskodott a MÁV-Volán-csoport. A legforgalmasabb nap augusztus 26-a volt, amikor 316 ezren vették igénybe a vasutat. A vasútvonalak élmezőnyét a H5-ös (szentendrei) HÉV-vonal vezeti, a távolsági viszonylatok sorában a Budapest és Győr közötti áll az élen 970 ezer utassal.

MTI 2023.01.12.

Volánbusz: nem lesz sztrájk

Megállapodás született a Volánbusz és a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet (SZAKSZ) között az egységes üzemanyag-normarendszer megvalósításáról és a munkába járás szabályozásáról - közölte a Volánbusz csütörtökön az MTI-vel.

Győr+ 2022.12.31.

Janka néni is a Volánbuszt választotta

A Volánbusz a Szomszédok című televíziós sorozat ikonikus stílusában készült epizóddal kíván jó hírekben és utazásban gazdag, boldog új évet!

Győr+ 2022.12.27.

MÁV és Volán: érdemes időben megvenni a jegyeket

Karácsony után az év végén, szilveszterkor és újévkor az átlagosnál jóval nagyobb utasforgalom várható, ezért a MÁV és a Volánbusz arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat.

Hirdetés