Címke: vízimentők
Hirdetés
Szöveg és fotó: Csollán Tamara 2023.05.29.

Segítségnyújtás földön-vízen

Hivatalosan is beköszöntött a nyár. Az elkövetkezendő hetekben, hónapokban rengetegen veszik majd a Balaton felé az irányt a kellemes kikapcsolódás reményében. Sajnos azonban egy boldognak ígérkező nyaraláson is előfordulhatnak váratlan balesetek, ilyenkor pedig fontos, hogy a segítség mihamarabb eljusson ahhoz, akinek szüksége van rá. Cikkünkben most egy olyan, könnyen kezelhető applikációt mutatunk be, amely kifejezetten a Balatonon strandolók és vízi járművel közlekedők számára készült, megbízható segítséget nyújtva vészhelyzet esetére.

Győr+ 2021.08.02.

SUP-osok sodródtak el a Balatonon

Két kamasz fiú, másodfokú viharjelzésben, 3 kilométerre evezett ki SUP deszkával a Balaton északi partjáról! Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata épségben partra hozta a bajba jutottakat.

Zombai-Kovács Ákos 2021.07.07.

Speciális mentő: a víz nem játék

A kánikulában csábítóak a környékbeli folyók és tavak, de a víz nem játék, bármikor kellemetlen meglepetést tud okozni. Ezt a győri Speciális Mentők vezetője mondta a Győr Plusznak. Mátis Csaba kiemelte, sajnos idén is több tragédia történt már, amit általában emberi felelőtlenség és oda nem figyelés okozott.

Hirdetés