Címke: Vélemény
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2023.06.04.

Haza a magasban

Örülök, hogy nem éltem akkor 103 évvel ezelőtt, amikor halálra ítélték Magyarországot. Így csak elképzelni tudom, milyen lehetett annak a több mint három és félmillió embernek, akik máról holnapra egyszerre idegenek lettek saját hazájukban. J. Kovács Andrea jegyzete.

Szerző és fotó: Szigeti Sándor 2023.05.22.

Rég örültünk ennyire a napsütésnek!

A sok esős nap után a hétvégén Győrben szinte kirajzottak emberek az utcákra és a város napsütötte tereire, így köszöntve a régen várt jó időt!

Ficsór Dávid jegyzete 2023.05.07.

Nagymamám krumplis tésztája

Ficsór mamámnak volt néhány klasszikusnak mondható fogása, amiket úgy tudott egyedivé varázsolni, hogy igazából semmi különöset nem csinált, csak az idők során ráragadt tudást és a legjobb falusi alapanyagokat összegyúrta - Ficsór Dávid kollégánk anyák napi jegyzete.

Hajba Ferenc jegyzete 2023.03.12.

Reggeli ásítások, napkezdet előtt

Reggel fél hat, ébred a város. A Bem tér melletti utcában festőruhás emberek ülnek egy öreg autóba. Négyen vannak. Megyünk a szélrózsa minden irányába, mondják - Hajba Ferenc jegyzete.

Mireider Máté jegyzete 2023.01.14.

Az újévi fogadalmam az, hogy…

Az új év annyi mindennel indul. Ilyenkor számot vetünk, kiértékeljük az előző időszakot, visszatekintünk és előrenézünk, na meg persze: fogadalmakat teszünk.

Mireider Máté jegyzete 2022.10.16.

Történelmi idők, mindennapi beszélgetések

„Úgy gondolom, nem vitatja senki, hogy történelmi időket élünk. A 2. világháború óta a legnagyobb fegyveres konfliktus zajlik Európában akkor is, amikor ezeket a sorokat írom – és akkor is, amikor az olvasókhoz kerülnek" - Mireider Máté, a Győr+ Online főszerkesztőjének jegyzete.

Garamvölgyi Imre 2020.03.20.

Séta vészhelyzet idején

Lézengő emberek, bezárt üzletek, néhány maszk és még kevesebb gumikesztyű. Tettünk egy rövid sétát a győri belvárosban vészhelyzet idején…

Hirdetés