Címke: Vélemény
Hirdetés
Mireider Máté jegyzete 2024.06.28.

Skótkockás mámor

Valahogy sikerült a jegyvásárlás. Szemfüles barátaim az utolsó körös jegyértékesítésben szereztek néhány belépőt a skót–magyar Eb-meccsre, úgyhogy összejött a dédelgetett álom: világtornán is megnézni a válogatottat!

Nagy Roland jegyzete 2024.06.23.

Magyar mezben

A mai nyolcévesek már nem a holland, a francia vagy az olasz válogatottból választanak kedvenc játékost maguknak, inkább Szoboszlaik és Sallaik akarnak lenni - Nagy Roland jegyzete.

Mireider Máté 2024.06.16.

Az utolsó óra

Június 9-én választott az ország. Európai parlamenti képviselőket, polgármestereket és képviselőket, megyei közgyűlési képviselőket. Közel 4,5 millió ember járult az urnákhoz, a szavazások pedig rendben és szabályosan zajlottak le. Első körben ezért a választást lebonyolítóknak, a választási irodák munkatársainak tartozunk köszönettel – hihetetlen mértékű munka van emögött!

Mesicsné Kőműves Mária 2024.05.27.

Gyermeki lét

Gyermeknek lenni jó, és mi felnőttek ezt már hatványozottan tudjuk. Különösen akkor, amikor a mindennapok útvesztőiben próbálunk lavírozni. Rohanunk, intézünk, utasításokat adunk és kapunk, igyekszünk megfelelni mindennek és mindenkinek.

J. Kovács Andrea 2024.05.26.

A legértékesebb ajándék az idő

Képzeld, gyereknap lesz – mosolyog a mellettem sétáló fiatal anyuka óvodáskorú kislányára. És mit kapok? – kérdezi magától értetődő természetességgel a kicsi. J. Kovács Andrea jegyzete.

Venesz Klaudia jegyzete 2024.03.15.

Negyvennyolc

„A kilencvenes években ákombákom betűkkel állt az ellenőrző füzetemben, hogy március 15-én kötelező viselet a fehér ing kokárdával és a sötét alj" - Venesz Klaudia ünnepi jegyzete.

Rozmán László jegyzete 2024.03.02.

Hóvirágtündér

Kislányommal séta közben sokszor gyűjtünk kincseket, hol egy érdekes kavics, hol egy-egy szál szép virág kerül apró kezébe - Rozmán László írása.

Havassy Anna Katalin 2024.01.18.

Remélem veszek még Feriéktől Nemzeti Sportot…

A győri belvárosban élőket egyenesen sokkolta a január 17-én este megjelent Facebook poszt, amely arról szólt, hogy két újságosbódét is végleg bezártak. A tény azért is szomorú, mert így nem csak a napi-hetilapjainkhoz juthatunk nehezebben hozzá, hanem két olyan embertől is búcsúznunk kell, akik a belvároshoz tartoztak, az életünk részei voltak.

Havassy Anna Katalin 2024.01.17.

Merjünk „Ottók lenni”!

Ha még nem látták „Az ember, akit Ottónak hívnak” című filmet, akkor érdemes megnézni, több szempontból is, hisz tanulságos. Talán többünket megtanít rá, hogy merjünk egy kicsit Ottók lenni, s talán szebbé tehetjük – ha a világot nem is – a környezetünket biztosan.

Havassy Anna Katalin 2023.11.30.

Elment Katika, akiből a közösségi média csinált sztárszakácsot

A közösségi média előnyeiről és hátrányairól értekezni rengeteget lehet, minden nap megmutatja a jó és a rossz odalát. A főzést szerető közösség az internetnek köszönhette Katikát, Kati nénit, vagy Kati mamát, ki hogy nevezte a kedves, mosolygós asszonyt, aki szenvedéllyel és őszintén főzött. November 28-án jött a szomorú hír, hogy Kovács Árpádné Katalin örökre letette a fakanalat…

Hirdetés