Címke: vasúti közlekedés
Hirdetés
Győr+ 2024.01.07.

Kiesik az egyik Railjet Bécsből Győrbe

Az osztrák vasút tájékoztatása szerint vasárnap délután a München felől érkező, Bécsből 13:40-kor Győrön át Budapestre továbbinduló Railjet (63) csak Bécsig közlekedik.

Győr+ 2023.12.05.

Hetvenezres fizetésemelést kérnek a vasutasok

A bértárgyalások mielőbbi tényleges megkezdését, rendkívüli ülés összehívását sürgetik a vasutas szakszervezetek. A MÁV Zrt. vezérigazgatójának írt levelükben 15 százalékos, de legalább 70 ezer forintos fizetésemelést kérnek.

Győr+ 2023.09.29.

Reagált a MÁV az osztrákok elképesztő lépésére

Az Osztrák Szövetségi Vasutak (ÖBB) tájékoztatása alapján október 2-től (hétfőtől) október 26-ig, a hegyeshalmi fővonalon végzett felújítás jelenlegi fázisához igazodva több Budapestről induló és Bécsen túl közlekedő railjet xpress rövidebb útvonalon, csak Bécsig közlekedik. Az utazóközönség számára tehát továbbra is elérhetőek maradnak a railjet szerelvények mind belföldön, mind a külföldi szakaszon, de bizonyos járatoknál Bécsben másik vonatra kell átszállni. – a MÁV sajtóközleménye.

Győr+ 2023.07.21.

Vontatni kell a Győrből indult Railjetet

A München és Bécs felől a Keleti pályaudvarra tartó, Győrből –késéssel – 17:39-kor továbbindult Railjet xpress (RJX 65) meghibásodott Almásfüzitő és Tata között.

Hirdetés