Címke: vásár
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.05.13.

Vásári forgatag kulturális programokkal

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány immár negyedik alkalommal szervezte meg Győr belvárosára, a helyi képző-, és iparművészekre, a belvárosi üzletekre épülő rendezvényét a Kult. Utcát szombaton a Király utcában.

Győr+ 2023.05.01.

Palánták és primőrök a győri piacokon

Megkezdődött a palántaszezon a győri piactereken. A vásárcsarnokban, a belvárosi virágpiacon, valamint a Dunakapu téren is sokféle növényből választhatnak a vásárlók, és primőr termékekből is egyre színesebb a felhozatal.

Földvári Gabriella 2022.11.25.

Vár az adventi vásár!

Forraltbor, sült gesztenye és kürtőskalács illata lengi be a belvárosi utcákat, tereket. Pénteken délután megnyíltak az adventi faházak, ahol beszerezhetjük a kézműves karácsonyi ajándékokat és megkóstolhatjuk a téli italokat és ételeket, hangolódhatunk az ünnepre.

Földvári Gabriella 2022.11.25.

Adventkor is nyitva a Dunakapu téri piac

Elkezdődött az adventi forgatag, a Dunakapu téren is több attrakció várja a látogatókat, az óriáskerék, a dodzsem és a faházak mellett azonban jól megférnek a piaci árusok is, akik egész évben, így decemberben is itt kínálják portékáikat.

Győr+ 2022.09.21.

Régiségvásár lesz vasárnap

Szeptember 25-én, vasárnap Régiségvásárt rendeznek Győrben, a Tarcsay utcai piactéren 7 és 14 óra között.

Győr+ 2022.04.30.

Ismét kézműves vásárt és piacot tartottak Ménfőcsanakon

Most szombaton ismét megnyílt a Ménfőcsanaki Kézműves és Termelői piac. A nagy sikerű rendezvényt ezután mindig a hónap utolsó hétvégéjén tartják majd, a mostani alkalmon pedig Egészség Piac, és környezetvédelmi programok is várták az érdeklődőket.

Szigeti Sándor 2022.04.15.

Új rendezvényhelyszín nyílik Héderváron: KontRét

Termelői vásár, kézműves piac és piknik egyben és egy helyszínen április 24-én Hérdeváron. A főszervezőt és egyben az ötletgazdát, Mayer Évát kérdeztük a részletekről.

Földvári Gabriella 2022.04.08.

Húsvéti vásár a Virágpiacon

A festett tojásoktól, a fajátékokon, a tűzzománc ékszereken át a sajtokig, a mézekig, tizennyolc kézműves kínálja portékáit péntektől nagyszombatig a megszépült Virágpiacon.

Hirdetés