Címke: vásár
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.03.22.

Fenevadak felvonulása – tavaszi zsongásban Győr

Beindult a tavasz és ezt bizony nem csak a bőrünkön érezzük, pezseg a kulturális élet Győrben. A Húsvéti Vásár kavalkádja is elstartolt az elmúlt napokban, a sorozat egyik látványos eleme pedig a péntek délutáni, belvárosi felvonulás volt. Mi is ott voltunk, nem hagyhattuk ki a vidám vigasságot.

Földvári Gabriella 2024.03.04.

A Hímes Tojás Napja

A megújult Generációk Művelődési Háza a hagyományokhoz híven idén is megrendezi Húsvétváró programját, a Hímes Tojás Napját. A család apraját-nagyját várják március 17-én vasárnap 10 és 16 óra között az Aradi vértanúk útja 23. szám alatt.

Földvári Gabriella 2023.05.13.

Vásári forgatag kulturális programokkal

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány immár negyedik alkalommal szervezte meg Győr belvárosára, a helyi képző-, és iparművészekre, a belvárosi üzletekre épülő rendezvényét a Kult. Utcát szombaton a Király utcában.

Győr+ 2023.05.01.

Palánták és primőrök a győri piacokon

Megkezdődött a palántaszezon a győri piactereken. A vásárcsarnokban, a belvárosi virágpiacon, valamint a Dunakapu téren is sokféle növényből választhatnak a vásárlók, és primőr termékekből is egyre színesebb a felhozatal.

Földvári Gabriella 2022.11.25.

Vár az adventi vásár!

Forraltbor, sült gesztenye és kürtőskalács illata lengi be a belvárosi utcákat, tereket. Pénteken délután megnyíltak az adventi faházak, ahol beszerezhetjük a kézműves karácsonyi ajándékokat és megkóstolhatjuk a téli italokat és ételeket, hangolódhatunk az ünnepre.

Földvári Gabriella 2022.11.25.

Adventkor is nyitva a Dunakapu téri piac

Elkezdődött az adventi forgatag, a Dunakapu téren is több attrakció várja a látogatókat, az óriáskerék, a dodzsem és a faházak mellett azonban jól megférnek a piaci árusok is, akik egész évben, így decemberben is itt kínálják portékáikat.

Győr+ 2022.09.21.

Régiségvásár lesz vasárnap

Szeptember 25-én, vasárnap Régiségvásárt rendeznek Győrben, a Tarcsay utcai piactéren 7 és 14 óra között.

Győr+ 2022.04.30.

Ismét kézműves vásárt és piacot tartottak Ménfőcsanakon

Most szombaton ismét megnyílt a Ménfőcsanaki Kézműves és Termelői piac. A nagy sikerű rendezvényt ezután mindig a hónap utolsó hétvégéjén tartják majd, a mostani alkalmon pedig Egészség Piac, és környezetvédelmi programok is várták az érdeklődőket.

Hirdetés