Hirdetés
Címke: vásár
Hirdetés
Győr+ 2022.04.30.

Ismét kézműves vásárt és piacot tartottak Ménfőcsanakon

Most szombaton ismét megnyílt a Ménfőcsanaki Kézműves és Termelői piac. A nagy sikerű rendezvényt ezután mindig a hónap utolsó hétvégéjén tartják majd, a mostani alkalmon pedig Egészség Piac, és környezetvédelmi programok is várták az érdeklődőket.

Földvári Gabriella 2022.04.08.

Húsvéti vásár a Virágpiacon

A festett tojásoktól, a fajátékokon, a tűzzománc ékszereken át a sajtokig, a mézekig, tizennyolc kézműves kínálja portékáit péntektől nagyszombatig a megszépült Virágpiacon.

Győr+ Rádió 2022.04.05.

Ismét lesz húsvéti vásár Győrben

A győrieknek, a közösségeknek, a családoknak szól az idei húsvéti vásár, amely ez alkalommal a Virágpiacon várja az érdeklődőket április 8. és 16. között.

Győr+ Rádió 2022.02.01.

Ez lesz ám a vásár a javából!

Nem jellemző a Cifra Műhely Egyesület kollégáira az unatkozás. Amikor nem épp a magyar hagyományok hírét viszik szerte a világban, akkor közvetlen környezetükben tartanak óvodai foglalkozásokat, előadásokat, vagy éppen vásárokat.

Győr+ 2022.01.25.

Gasztró Börze Écsen

Ha egy különleges gasztró kalandra vágyik, látogasson el február 5-én szombaton Écsre, a Böjtelő havi Gasztró Börze & Ágota napi seprűvásár elnevezésű rendezvényre.

Győr+ 2022.01.25.

CserókPlacc Piac

Termelői piac és magbörze várja az érdeklődőket Győrszentivánon február 12-én.

Győr+ 2021.12.11.

Jótékonysági vásár Gyárvárosban

Jótékonysági vásár várja az érdeklődőket most hétvégén a gyárvárosi Mátyás király téren. Az esemény a Győri Waldorf Egyesület kezdeményezésére jött létre, amely a Forrás Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola fenntartó egyesülete.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat