Címke: változás
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2024.02.18.

Még van idő

A nagyböjt időszaka sokaknak már nem a vallási tartalommal köthető össze, hanem egy pontosan megtervezett tisztítókúrával, életmódváltással, edzéstervvel és sorolhatnám. Ám vajon az mennyire jut eszünkbe, hogy a lelkünknek is kellene az „újraindítás”? Tudom, ép testben ép lélek… De nem léptük már át azt a határt, ahol csak a test számít, a lélek pedig tényleg csak hálni jár belénk?!

Győr+ 2023.06.03.

Győr-Budapest: módosul a hétvégi menetrend

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon június 5-ig Ferencváros–Budapest-Kelenföld, valamint Tata–Almásfüzitő felső között végzett pályakarbantartási munkák miatt egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Győr+ 2023.05.30.

Változik a menetrend a Budapest-Győr vonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon június 2-től 5-ig Ferencváros–Budapest-Kelenföld, valamint Tata–Almásfüzitő felső között végzett pályakarbantartási munkák miatt egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Győr+ 2022.10.16.

Több vonalon is változik a vasúti menetrend

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes, Győrt érintő vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat

Győr+ 2022.03.16.

Szavazással kapcsolatos közlemény

Győr Megyei Jogú Város Országgyűlési Egyéni Választókerületi Irodája felhívja a Tisztelt Választópolgárok figyelmét, hogy az alábbi szavazóköröket áthelyezték.

Győr+ 2021.11.08.

Változik a 6-os busz menetrendje a Halott Pénz-koncert idejére

November 14-én Magyarország ad otthont a világ egyik legnagyobb zenei eseményének, az MTV EMA 2021-nek. A díjátadó show előestéjén, november 13-án a győri Dunakapu téren ad koncertet a Halott Pénz együttes. Mindez a 6-os busz menetrendjét is érinti.

Hirdetés