Címke: üzemanyag
Hirdetés
MTI 2024.07.08.

Kormányinfó: háborúellenes akciótervről döntött a kormány

Vitályos Eszter kormányszóvivő és Gulyás Gergely tartottak Kormányinfót hétfőn délelőtt. A Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette: a háborúellenes akcióterv értelmében védelmi hozzájárulást kell fizetni minden olyan multinacionális vállalatnak, amely extraprofitra tett szert. Emellett szó volt az üzemanyagárakról, és a légi közlekedésben tapasztalható késésekről is, valamint arról, hogy a kormány két évvel meghosszabbítja a 2019 és 2021 között felvett babaváró kölcsönök esetében a gyermekvállalási határidőt.

Győr+ 2024.05.08.

Nagy Márton: az üzemanyag-kereskedők alkalmazkodtak

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter rendkívüli bejelentést tett a Karmelita kolostorban a hazai üzemanyagárakat érintő kormányzati döntésekről. A kormány ugyanis felszólította az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz. Az erre kiszabott két hetes türelmi idő lejárt.

Győr+ 2024.05.08.

Mi lesz az üzemanyagokkal? Szerdán kiderül!

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter szerdán délután 15 órakor doorstep sajtótájékoztatót tart a hazai üzemanyagárakat érintő kormányzati döntésekről - derül ki a szerkesztőségünknek küldött meghívóból.

Győr+ 2024.05.03.

A kormány felhívása után csökkent az üzemanyagok ára, és itt még nincs vége!

A hét végétől újabb árcsökkenés várható a benzinkutakon, sőt egyes kutakon várhatóan már péntektől megjelenhet a 4-4 forintos árleszállítás. A forgalmazók szerint a magyar árszínvonal így visszatért a régiós átlaghoz, pedig néhány hete még jócskán afölött volt. Az árcsökkentést kikényszerítő Nemzetgazdasági Minisztérium üdvözli a folyamatot.

MTI 2024.04.25.

Gulyás Gergely: az üzemanyagokban is megfizetjük a háború árát

A benzinben és a gázolajban is megfizetik a magyar emberek a háború árát - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten. Gulyás Gergely megismételte: a kormány arra szólítja fel a magyar üzemanyag-kereskedőket, hogy a benzin és a gázolaj árát vigyék le a környező országok átlagárára.

Győr+ 2024.03.12.

Csökken a benzin ára szerdától

Nem jelentősen ugyan, de csökken a benzin nagykereskedelmi ára a magyar kutakon szerdától – közölte a holtankoljak.hu.

Győr+ 2024.02.13.

Szerdán változnak az üzemanyagárak, erre számíthatunk a kutakon!

A benzin nagykereskedelmi ára bruttó 7 forinttal nő, míg a gázolajért a kutaknak bruttó 11 forinttal kell többet fizetniük a nagykereskedőjüknek. A nemzetgazdasági miniszter korábban úgy fogalmazott: lát esélyt a benzinárak kiigazítására.

Hirdetés