Címke: útfelújítás
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.07.15.

Lépésről-lépésre Szigetben is: elkészült az Alpár utca!

Mintegy 150 méteres szakaszon, a Radnóti utcától kezdődően júniusban startolt az Alpár utca felújítása. A kánikulában is terv szerint haladtak a szakemberek, így időben elkészült a mintegy 13 millió forintból megvalósult beruházás Szigetben. Szeles Szabolcs, a projektet bemutató sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: ahogy Győrben, úgy a városrészben is lépésről-lépésre haladnak a felújításokkal, figyelembe véve a lakossági igényeket, észrevételeket.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2024.06.18.

14 milliós lakóutca felújítás

14 millió forintból újul meg egy szigeti lakóutca, erről számolt be a győri útkezelő szervezet igazgatója. Máthé-Tóth Péter kiemelte, az Alpár utca felújítása régóta szerepelt a feladatok között, de csak most tudták beilleszteni az éves költségvetésbe. A nagy meleg ellenére a szakemberek gőzerővel dolgoznak a több, mint száz méter hosszú lakóutcában, ahol napokon belül egy modern, 21. századi lakókörnyezetet vehetnek birtokba az ott élők.

Győr+ 2024.06.04.

Júniusra kész a Névtelen utca

Még júniusban elkészülhet a ménfőcsanaki Névtelen utca új burkolata. A jelenleg murvás borítású utat az egyik oldalon családi házak, a másikon garázsok határolják.

Szigeti Sándor 2024.05.23.

Teljesen megújul az Ecker János utca

Minden korábbinál nagyobb, másfél milliárd forintos útfelújítási program zajlik Győrben, amelynek részeként „faltól falig” megújul a ménfőcsanaki Ecker János utca.

Földvári Gabriella 2024.05.12.

Jól haladnak az útépítési munkálatok

Városszerte több helyszínen zajlanak útfelújítások, amelyek a terveknek megfelelően haladnak. A napokban már elkészült és járható a felújított Herman Ottó utca, már csak az utómunkálatok vannak hátra, ahogy a Csokonai utcában is befejeződött a járda, az útpálya és vízelvezetés korrekciója. Itt még műanyag elkorlátoló elemet helyeznek ki a zöldfelületek védelmében – tájékoztatott Máthé-Tóth Péter, a Győri Útkezelő Szervezet vezetője.

Földvári Gabriella 2024.04.26.

Útfelújítások zajlanak városszerte

Az elmúlt hét szombatjától újra használható a Baross híd Bartók Béla út felőli felhajtója, amelyet közel három hét alatt újítottak fel, így már szép, biztonságos aszfalton közlekedhetnek az arra járók – tájékoztatott Máthé-Tóth Péter, a Győri Útkezelő Szervezet vezetője.

P. Csapucha Adrienn 2024.04.18.

Dr. Dézsi: Nem csodafegyver van a kezünkben, hanem a megoldások kombinációja!

Az elmúlt héten ismertette választási programját dr. Dézsi Csaba András, aki 24 pontban foglalta össze a következő évekre vonatkozó terveit. A program egyik sarokpontja a közlekedés és az ehhez a területhez kapcsolódó beruházások, felújítások sora – ezek egy részét vázolta csütörtök reggel a Juice-ban a város első embere.

P. Csapucha Adrienn 2024.04.16.

Lokálpatriótaként a győriekkel Győrért

Hosszú évek óta lelkiismeretesen, a győrieket bevonva, a lakók érdekeit nézve tesz a városért dr. Fekete Dávid. Az általa képviselt három városrészben egymást érték a fejlesztések az elmúlt időszakban, a projektek pedig a jövőben sem állnak meg a Belvárosban, Újvárosban és Révfaluban sem, melyek az önkormányzati képviselő életében mindig is fontos szerepet töltöttek be.

Hirdetés