Címke: útfelújítás
Hirdetés
Győr+ 2023.01.27.

Csatorna javítási munkák kezdődnek Győrszentivánon, a Vonal utcában

A Pannon-Víz Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy 01.30-án (hétfőn) Győrszentivánon a Vonal utcában csatorna javítási munkák kezdődnek, melyek az útpályát érintik. A munkálatokra azért van szükség, mert az út egy szakaszán, a csatorna felett megsüllyedt a burkolat.

Győr+ 2022.11.01.

Felújítják a Mohi utcát

November 3-án csütörtökön kezdődik Kismegyeren a Mohi utca felújítása úgynevezett hidegremix eljárással.

Zombai-Kovács Ákos 2022.10.21.

Milliárdos felújítás a forgalmas szigetközi úton

Egy másik útfelújítás, Győr közvetlen közelében, a Szigetközben. A forgalmas szigetközi útnak egy több mint három kilométeres szakasza újult meg, több, mint bruttó 1 milliárd forint állami forrásból. A fejlesztés egy külterületi és egy győrzámolyi, belterületi szakaszt is érintett, mindkét részen jelentősen nőtt a forgalombiztonság és az út szolgáltatási színvonala. Az útfejlesztéssel együtt adták át Győrzámoly 21 kamerából álló térfigyelő rendszerét is, amit részben önerőből finanszírozott a település.

Győr+ 2022.08.05.

Forgalomkorlátozás lesz a Szent István úton

Nagyfelületű burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Győrben, a Szent István úton a Gárdonyi utca és Teleki utca között 2022. augusztus 8-a, hétfőtől várhatóan augusztus 21-ig. A munkálatok a Budapest – Hegyeshalom irány mindkét forgalmi sávját érinteni fogják, emiatt a térségben jelentős forgalomkorlátozásra és torlódásra kell számítani.

P. Csapucha Adrienn 2022.08.04.

Szeles: Idén is lesz Pinnyédi Hídpiknik!

Az elmúlt időszakban lezajlott beruházások adták az alpolgármesteri vizit fő gerincét csütörtök reggel. Szeles Szabolcs az útfelújításokon túl azt is elárulta, hogy idén is lesz Pinnyédi Hídpiknik.

Hirdetés