Hirdetés
Címke: útfelújítás
Hirdetés
Pécskai István 2022.06.23.

Megmentették a platánfát a kivágástól

A város vezetésének fontos, hogy óvja Győr környezetét, ugyanakkor a biztonságos közlekedésre is nagy hangsúlyt fektet. Dr. Dézsi Csaba András polgármester a József Attila út–Királyhágó utca csomópontnál járt Szabadhegyen, ahol nagyjából egy ötven éves platánfa áll. Az eredeti tervek szerint, az útfelújítás miatt kivágták volna a fát, a városvezető azonban mindezt megakadályozta.

Győr+ 2022.06.08.

Megújul a Földes Gábor utca

A Kuopio park fejlesztéshez kapcsolódóan megújul a Földes Gábor út egy szakasza, járdafelújítás, új parkolóhelyek kialakítása kezdődik csütörtöktől, valamint új aszfaltburkolatot kap az utca.

MTI 2022.05.12.

Több mint 1500 kilométer útfelújítás zajlik idén

Az idén több mint 1500 kilométer hosszú útszakaszon zajlik felújítás mintegy 300 milliárd forint értékben, túlnyomó részben magyar állami forrásból - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára.

Földvári Gabriella 2022.04.09.

Nyárra utak újulnak meg

Jelenleg három nagyobb útfelújítási program zajlik városunkban. Annak jártunk utána, hogy ezek milyen készültségi fokban vannak, hogyan érintik a közlekedést és mikorra készülnek el. Bozsoki Szilveszterrel a Polgármesteri Hivatal infrastruktúra és fejlesztési csoport vezetőjével beszélgettünk.

Zombai-Kovács Ákos 2022.02.28.

Májusra újul meg a Vécsey utca

Májusra teljesen megújul a nádorvárosi Vécsey utca, erről az útkezelő intézményvezetője számolt be a Győr+ Médiának. Máthé-Tóth Péter kiemelte, az utcában az elmúlt év második felében felújították a közműveket, az útfelújítás viszont mostanra maradt. A kivitelező a napokban neki is állt a járda és a padka rendbetételének, a hétfői hóesésben is dolgoztak az érintett szakaszon.

Földvári Gabriella 2022.02.25.

Munkálatok a Gyepszél utcában

A kedvező, enyhe tél végi időjárást kihasználva elkezdődnek a Győri Útkezelő Szervezet által koordinált útépítési munkák a városban.

Földvári Gabriella 2022.02.23.

Kezdődik a Vécsey utca felújítása

Február 24-én csütörtöktől elkezdődik Nádorvárosban a Vécsey utca felújítása, e miatt megállási tilalom lép életbe az érintett szakaszon.

MTI 2022.02.21.

A tavalyinál több út újulhat meg

A tavalyi 1270 kilométernél hosszabb szakaszon indulhatnak útfelújítások őszig - mondta Szilvai József Attila, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezérigazgatója a Világgazdaságnak adott interjúban.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat