Címke: ügyeleti rendszer
Hirdetés
Győr+ 2023.03.02.

Győrben is biztonságosabb és gyorsabb az új háziorvosi ügyelet

Rövidebb várakozási időben reménykednek a kórházban kialakított új, átszervezett háziorvosi ügyelet segítségére szoruló betegek Győrben. Az új ellátó rendszer március 1-jétől működik a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház A1-es épületének földszintjén (Győr, Vasvári Pál u. 2–4.).

Győr+ 2023.02.21.

Győrfi Pált kérdeztük az új ügyeleti rendszerről

Március elsejével életbe lép az új ügyeleti rendszer Győr-Moson-Sopron vármegyében is. A háziorvosi ellátás mellett ettől az időponttól a mentők is részt vesznek az ügyeletben. Marad-e a 112-es hívószám, mikor hívjuk az új 1830-at, mikor és ki lát el minket, ha rosszul vagyunk? Többek között ezekre a kérdésekre is válaszol Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. A téma sokakat érdekel, és az is világosan látszik, hogy a többség nem teljesen van még tisztában azzal, mi is változik az első tavaszi naptól. Az adásban Győrfi Pál és Knézy Jenő kitérnek arra is, hogy a gyermekellátást hogyan érinti az új rendszer, és egy váratlan felajánlás is érkezett a műsor végén.

J. Kovács Andrea 2023.02.03.

Egyszerűbb és jobb lesz az ügyeleti rendszer

Új helyszín, új hívószám, új rendszer. Március 1-től teljesen átalakul az ügyeleti rendszer Győr-Moson-Sopron vármegyében, így városunkban is. Az ellátás megszervezését és lebonyolítását az Országos Mentőszolgálat végzi. A részletekről Győrfi Pált, a szervezet sajtószóvivőjét kérdeztük.

Hirdetés