Hirdetés
Címke: tűzoltóság
Hirdetés
Győr+ 2022.04.28.

Hősiesen helytállt a győri szolgálatparancsnok

Március 11-én az M1-es autópályán közlekedési baleset történt. A lezárt útszakaszon veszteglő autók között rekedt a nemzeti ünnep alkalmából a főigazgatóságon tartandó rendezvényre igyekvő Papp Norbert Károly tűzoltó százados (b), a győri hivatásos tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnoka.

Győr+ 2022.04.27.

Minősítő gyakorlat volt Hegykőn

Az elmúlt hétvégén került sor a Sopron Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság működési területén működő, önállóan beavatkozó Hegykői Önkéntes Tűzoltó Egyesület éves minősítő gyakorlatára, ahol tizennégy beavatkozást végző önkéntes bizonyíthatta felkészültségét.

Győr+ 2022.04.18.

Így locsolkodtak a tűzoltók

A vidám felvételeket a Rábapatonai Önkéntes Tűzoltó Egyesület tette közzé Facebook oldalán.

Győr+ 2022.04.06.

Versenyeztek a tűzoltók

Április 6-án műszaki mentési versenyt rendezett a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a megye hivatásos tűzoltóinak. A tét nem kisebb volt, mint az országos versenyen képviselni megyénket.

Csollán Tamara 2022.03.29.

Átadták Sopronban a rendészeti integrált központot

A belügyminiszter és a tárca vezetésének, a rendőrség, a katasztrófavédelem, a társ- és együttműködő szervek, Győr-Moson-Sopron megye és Sopron városa, illetve a kivitelező cégek vezetőinek, képviselőinek, a terület országgyűlési képviselőinek, a környező települések polgármestereinek, és az ott szolgálatot teljesítő állományok részvételével március 28-án átadták a Sopron Rendészeti Integrált Központot. A bruttó 11 292 915 373 forint értékű állami beruházással az első olyan épület valósult meg Magyarországon, amely több rendvédelmi szervnek biztosít korszerű, kiváló ergonómiájú elhelyezést.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat