Hirdetés
Címke: tűzoltók
Hirdetés
Sándor Szigeti 2020.09.21.

Karambol a Pápai úton is!

Újabb baleset történt! Ezúttal két személyautó ütközött a 83-as főút Győrön áthaladó városi szakaszán, Pápai úti kereszteződésében.

Katasztrófavédelem 2020.08.19.

Hősi halottaikra emlékeztek az óvári tűzoltók

1987. augusztus 20-án négy kenus lány mentésére érkeztek a tűzoltók a Mosoni-Duna gátjához. Sántha Ferenc alhadnagy és Sághi László alhadnagy a szolgálatát teljesítés közben, a mentés során vesztette életét.

Katasztrófavédelem 2020.07.28.

Raktártűz és balesetek – heti győri összefoglaló

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten százhetven eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzesetek és műszaki mentések során tizenhárman sérültek meg, egy ember pedig életét vesztette.

Katasztrófavédelem 2020.06.26.

Csökkenthetjük a viharkárokat!

A nyári viharokat és a velük együtt járó meteorológiai jelenségeket nem lehet megelőzni vagy elhárítani, azonban az általuk okozott károk mértékét megfelelő előkészületekkel csökkenteni lehet. Az idei nyár is hozott komoly országos viharokat.

Katasztrófavédelem 2020.06.23.

Negyvennégy esethez vonultak a tűzoltók

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten negyvenegy eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzesetek és műszaki mentések során nyolcan sérültek meg.

Katasztrófavédelem 2020.06.22.

Előzzük meg a konyhai tüzeket!

A lakástüzek gyakran keletkeznek a konyhában. Súlyos következményekkel járhat, ha a tűzhelyen felejtett zsiradék túlhevül és meggyullad. Egy-egy ilyen eset alapvetően az emberi figyelmetlenségre, gondatlanságra vezethető vissza, ezért főzés-sütés közben figyeljünk oda!

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat