Hirdetés
Címke: tűzoltók
Hirdetés
Katasztrófavédelem 2019.11.12.

Közös gyakorlat a repülőtéren

A győri és a pannonhalmi hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat november 12-én a reptéri tűzoltókkal, a rendőrséggel és a mentőszolgálattal együttműködve kényszerhelyzeti gyakorlaton vettek részt a péri repülőtéren.

Katasztrófavédelem 2019.11.05.

Kigyulladt egy kamion

A tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat.

Katasztrófavédelem 2019.11.04.

Társasházak Napja

Az előző évekhez hasonlóan a katasztrófavédelem idén is megrendezi a „Társasházak napja” rendezvénysorozatot. November 5-7 között az ország valamennyi katasztrófavédelmi kirendeltségén várják a tűzmegelőzési hatósági szakemberek a társasházak lakóit, üzemeltetőit a tűzbiztonsággal kapcsolatos információkkal. A rendezvénysorozat célja, hogy a társasházak, lakóközösségek részletekbe menő tájékoztatást kapjanak az őket érintő tűzmegelőzési szabályokról, ezzel növelve a lakóépületek biztonságát.

katasztrófavédelem 2019.10.30.

Tűz volt Halásziban

Eloltották a tűzoltók a halászi családi ház tüzét.

Havassy Anna Katalin 2019.10.09.

Erőből és kitartásból is jelesre vizsgáztak

A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság négy tűzoltója is kiemelkedően teljesített az idei Lépcsőfutó Országos Bajnokságon. Két aranyérmet és két bronzérmet hoztak haza, amellyel elsősorban maguknak bizonyítottak, de öregbítették a győri tűzoltók jó hírnevét is.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat