Címke: tűzoltók
Hirdetés
MTI 2023.05.15.

A kormány a jövőben is támogatni fogja a tűzoltókat

A hivatásos tűzoltóság mellett az önkormányzati és az önkéntes tűzoltó-egyesületek is számíthattak mindig a kormány támogatására - mondta a Belügyminisztérium (BM) stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkára hétfőn Gödön.

Havassy Anna Katalin 2023.05.09.

„Menteni, az életed árán is!” – a tűzoltókat ünnepelték

Szent Flórián napi ünnepséget tartott a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a sáráspusztai kiképzőbázison, ahol az állomány mellett meghívott vendégek is részt vettek. Számos elismerés talált gazdára, amely mutatja: kiváló munkát végeznek a tűzoltók, s köszönettel tartozunk szolgálatukért.

Havassy Anna Katalin 2023.05.04.

A gyermekek rajongásig szeretik a tűzoltókat

Szent Flórián napján a tűzoltókat ünnepeljük, akiknél nagyobb hősök talán nincsenek is. Oda mennek, ahonnan mindenki menekül, mindennap óvják az életünk és ha kell, kockáztatják a sajátjukat. Nem véletlen, hogy a gyermekek is csodával telt szemmel tekintenek rájuk, hogy boldogok, ha találkozhatnak velük és beülhetnek a tűzoltóautóba.

Havassy Anna Katalin 2023.05.04.

Szent Flórián óvja őket, kik arcába talán elsőként vigyorog halál

A tűzoltók védőszentje Szent Flórián, napját május 4-én ünneplik. Nem csak ma érdemelnének meg minden figyelmet a tűzoltók, akik áldozatos munkájukkal óvnak és védenek bennünket, legyen szó bármilyen veszélyről. Az egyik legsokoldalúbb hivatás az övék, s csak hálával tartozunk nekik. Nem csak ma…

Győr+ 2023.04.10.

Kigyulladt egy épület tetőszerkezete Ácson

Kigyulladt egy kétszáz négyzetméter alapterületű épület tetőszerkezete Ácson, a Gyár utcában. A tűzoltók öt vízsugárral oltották el a lángokat.

Hirdetés