Hirdetés
Címke: tűzoltók
Hirdetés
MTI 2021.07.23.

Több mint hetven új tűzoltó tett esküt

Öt hónapon át tartó kiképzést követően hetvenhárom újonc tűzoltó tett esküt pénteken Budapesten - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-t.

Katasztrófavédelem 2021.07.08.

Zajlik az aratás – előzzük meg a tüzeket!

A betakarítási munkálatok idején számos hír szól arról, hogy tűz keletkezett egy-egy mezőgazdasági gépben, meggyulladt a gabonatábla, vagy éppen a tarló. Ezek a tüzek némi elővigyázatossággal, az előírások betartásával megelőzhetőek.

HAK 2021.05.04.

Megható videó az egyik legigazabb hivatásról

Szent Flórián napja van május 4-én, a tűzoltók védőszentje előtt tisztelgünk. Emlékezünk az egyenruhás hősökre akik szolgálat során elhunytak, akiket máskor szólitott el az ég, és hálával gondolunk az előkre. A tűzoltókra, akik minden nap értünk dolgoznak. Megható videó készült a hivatásuról.

Győr+ 2021.05.04.

Elismerések tűzoltónapon

Világszerte, így Magyarországon is május 4-e hagyományosan a tűzoltók ünnepe. Ilyenkor elsősorban az elhunyt tűzoltókra, különösen a szolgálatban életüket vesztett kollégákra gondolnak vissza a bajtársaik. Ugyanakkor ünnep is ez a nap, elismerik azok munkáját, akik folyamatosan készen állnak, hogy embertársaikon segítenek.

Győr+ 2021.04.27.

Kigyulladt egy autó Rábapatonánál

Az M1-es még tart a mentés és a helyszínelés miközben máris egy újabb eseményről érkezett hír: autó ég Rábapatonánál.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat