Hirdetés
Címke: tűzoltók
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2019.11.21.

65 milliós támogatás tűzoltó egyesületeknek

Összesen 65 millió forint támogatást kaptak a megyében működő tűzoltó egyesületek, erről csütörtökön számoltak be a katasztrófavédelmi igazgatóságon.

MTI 2019.11.16.

Kiürítettek egy budapesti iskolát

Szén-monoxid-szivárgás miatt kiürítettek egy oktatási intézményt szombaton a XIV. kerületi Telepes utcában - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

MTI 2019.11.13.

Erdőtüzek tombolnak Cipruson

Számos helyen keletkeztek erdőtüzek szerdán Cipruson a hónapokig tartó szárazságot követően.

Katasztrófavédelem 2019.11.12.

Közös gyakorlat a repülőtéren

A győri és a pannonhalmi hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat november 12-én a reptéri tűzoltókkal, a rendőrséggel és a mentőszolgálattal együttműködve kényszerhelyzeti gyakorlaton vettek részt a péri repülőtéren.

Katasztrófavédelem 2019.11.05.

Kigyulladt egy kamion

A tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat.

Katasztrófavédelem 2019.11.04.

Társasházak Napja

Az előző évekhez hasonlóan a katasztrófavédelem idén is megrendezi a „Társasházak napja” rendezvénysorozatot. November 5-7 között az ország valamennyi katasztrófavédelmi kirendeltségén várják a tűzmegelőzési hatósági szakemberek a társasházak lakóit, üzemeltetőit a tűzbiztonsággal kapcsolatos információkkal. A rendezvénysorozat célja, hogy a társasházak, lakóközösségek részletekbe menő tájékoztatást kapjanak az őket érintő tűzmegelőzési szabályokról, ezzel növelve a lakóépületek biztonságát.

katasztrófavédelem 2019.10.30.

Tűz volt Halásziban

Eloltották a tűzoltók a halászi családi ház tüzét.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat