Hirdetés
Címke: tűzeset
Hirdetés
MTI 2020.02.13.

Villám csaphatott a leégett révfülöpi kilátóba

Villámcsapás miatt gyulladhatott ki, és égett le Révfülöpön a Fülöp-hegyi Milleniumi kilátó faszerkezete - közölte Kondor Géza (független) polgármester az MTI-vel csütörtökön.

Katasztrófavédelem 2020.02.04.

Kigyulladt egy faház Győrben

Sashegyre riasztották a tűzoltókat kedden, ahol egy faház gyulladt ki. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat.

Katasztrófavédelem 2020.01.20.

Robbanás Gyarmaton

A tűzoltók három gázpalackot kihoztak az épületből.

MTI 2020.01.14.

Tűz egy bábolnai üzemcsarnokban

Tűz keletkezett egy felújítás alatt álló üzemcsarnokban Bábolnán, egy acetilén palack gyulladt ki. A palackot kilőtték, az akció idejére 168 embert biztonságos távolságba telepítettek - közölte a Komárom-Esztergom megyei katasztrófavédelem szóvivője kedd délelőtt az MTI-vel.

MTI 2020.01.12.

Leszakadt egy nagyfeszültségű vezeték

Leszakadt egy nagyfeszültségű vezeték Budapesten, a III. kerületi Kunigunda útján vasárnap este, három egymás melletti épület ég - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.

MTI 2020.01.12.

Két holttestet találtak egy kigyulladt épületben

Kigyulladt egy kétszintes lakóépület Budapest XVIII. kerületében, az Üllői úton vasárnap reggel, a tűz eloltása után az épület belső udvarán két holttestet találtak - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat