Címke: turizmus
Hirdetés
Győr+ 2023.02.04.

Zárva a Püspökvár-Toronykilátó

A viharos szél a kikapcsolódási lehetőségeknek is határ szab, a legfontosabb azonban az emberek biztonsága. A Szent László Látogatóközpont is közleményt adott ki.

MTI 2022.12.07.

Minden nehézség ellenére látszik a turizmus erősödése

A turizmus erősödése minden nehézség ellenére látszik, a vendégéjszakák száma idén csaknem 8 millióval lesz több, mint 2021-ben és így már csak 10 százalékkal marad el a 2019-es rekordévitől - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán Budapesten.

hirdetés
Szigeti Sándor | Fotó: látványterv 2022.11.25.

Jedlik emléke előtt is tiszteleg a vízi élménypark

Közép-Európában is egyedülálló az a szódásszifon alakú csúszdatorony és a hozzá tartozó prémium csúszdarendszer, amely a Modern Városok Program keretében épülő Győri Vízi Élménypark legfőbb látványossága és attrakciója lesz.

Győr+ 2022.11.23.

Rekordközelben a magyar turisták adatai Horvátországban

A koronavírus-világjárvány miatti két évnyi visszaesés után a 2019-es rekordot közelítik idén Horvátországban a magyar turisták adatai - közölte magyarországi jelenlétének 25. évfordulója alkalmából a Horvát Idegenforgalmi Közösség (HTZ) szerdán az MTI-vel.

Győr+ 2022.11.17.

Akciótervvel segíti a turizmust a kormány

A kormány folyamatosan figyeli a különböző ágazatok helyzetét. A turizmus jól áll, az elmúlt 10 hónapban 13 millió vendég 33 millió vendégéjszakát töltött az országban, ez 34 százalékkal magasabb, mint tavaly ilyenkor - ezt Gulyás Gergely közölte a szerdai Kormányinfón.

Szigeti Sándor | Fotó: O. Jakócs Péter 2022.11.11.

Különleges és egyedi lesz a Győri Vízi Élménypark

Az épülő új Győri Vízi Élménypark kulisszatitkaiba helyszíni bejáráson nyerhettünk bepillantást. A Modern Városok Program keretében megvalósuló fejlesztés számos izgalmas építészeti megoldást vonultat fel.

Kárpát Zsolt 2022.11.03.

A szigetközi vízi turizmust fejlesztették

Hat szigetközi település, valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat 300 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert, vízi turizmusfejlesztésre.

Szigeti Sándor 2022.10.20.

Indián őrzi a cseszneki várat

Ő az Indián. Egykori sikeres lemezkiadó, Szörényi Levente barátja, Bródy János „öccse”, Cseh Tamás indián testvére, az Illés Kluboschok Baráti Kör egyik alapítója, és jó néhány éve immár feleségével együtt a cseszneki vár szíve, lelke és strázsamestere. Ismerjék meg Hegedűs Indián Lászlót, akinek otthona akár egy rocktörténeti múzeum is lehetne.

Hirdetés