Hirdetés
Címke: turizmus
Hirdetés
Győr+ 2021.11.25.

A Szigetköz fejlesztéséért dolgozik az egyetem

A győri Széchenyi István Egyetem meghatározó részvételével, több mint száz kutatója bevonásával, széles körű összefogással zajló Insula Magna Program keretében fenntartható turizmusfejlesztési koncepció készül. Célja, hogy olyan irányt mutasson a Szigetköznek, amelyben a szolgáltatásbővítés a fokozottan védett természeti környezet megóvásával párosul.

J. Kovács Andrea 2021.10.17.

Lehet utazni!

Turisztikai rendezvénynek adott otthont a Famulus Hotel, ahol az utazást szervezők, a szállodaláncok és a turisztikai hivatalok képviselői találkozhattak egymással.

J. Kovács Andrea 2021.10.05.

Virtuális séták a megyében

Új módszerekkel, a legmodernebb technikával segíti a turizmus fejlesztését a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat. Erről számolt be Németh Zoltán elnök a Püspökvárban tartott sajtóbemutatón.

MTI 2021.09.27.

Rekordszezont zárt a belföldi forgalom

Rekordszezont zárt a belföldi forgalom, és a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) továbbra is minden eszközével azon dolgozik, hogy a hazai szálláshelyek, vendéglátóhelyek és attrakciók minél több vendéget fogadhassanak, ezzel is támogatva a magyar gazdaság erősödését - szögezte le a Turizmus világnapja alkalmából kiadott hétfői közleményében az ügynökség.

MTI 2021.08.22.

Orbán: mindenki vegyen rá egy embert az oltásra!

Mindenki vegyen rá legalább egy, eddig be nem oltott embert a családjában, a munkahelyén arra, hogy kérje a koronavírus elleni védőoltást, ötszáz beoltottból ugyanis egy fertőződik meg és a betegség lefolyása nála is enyhébb, mint az oltatlanoknál - mondta a miniszterelnök a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

mti 2021.08.11.

Jelentősen nőtt az utasforgalom a Liszt Ferenc repülőtéren

Jelentős utasszám-növekedéssel indult a második fél év a budapesti repülőtéren, júliusban 538 074 utast kezelt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, ami megközelíti az év első hat hónapjának összforgalmát - közölte a Budapesti Airport szerdán az MTI-vel.

mti 2021.08.04.

Tűz volt egy zalakarosi szállodában

Tűz ütött ki egy zalakarosi hotelben szerda délelőtt, egy szoba kiégett - tájékoztatta a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat