Címke: távhőszolgáltatás
Hirdetés
Győr-Szol Zrt. 2023.09.17.

Befejeződtek a távhős karbantartási munkák

A nyári hónapokat kihasználva a Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága a betervezett karbantartási, felújítási munkákat a fűtőerőműben, a távhőhálózaton, a hőközpontokban elvégezte, a fűtés indítására felkészült. A nyári nagy leállás, ami az egész rendszeren használatimelegvíz-szünettel járt, augusztus 2-án zökkenőmentesen lezajlott.

MTI 2023.02.08.

Klímasemleges távhővel fogják ellátni Bécset

Várhatóan az év végén üzembe állnak Bécsben azok a hőszivattyúk, amelyek segítségével a szennyvízből távhőt tudnak előállítani; az új eljárással kezdetben 56 ezer, 2027-re pedig több mint 110 ezer bécsi háztartást látnak majd el klímasemleges távhővel - közölte az Eurocomm-PR Budapest, Bécs külképviseleti irodája az MTI-vel.

Földvári Gabriella 2022.12.17.

Nehéz év áll a Győr-Szol Zrt. mögött

A Győr-Szol Zrt. a város legnagyobb cége, három önálló üzletággal rendelkezik: a távhőszolgáltatás, a vagyonkezelés és a városüzemeltetés. Emellett leányvállalatai is vannak, százszázalékos tulajdonosa a Győr+ Média Zrt.-nek, a Győri Nemzetközi Ipari Park Kft.-nek, az Arrabona Depo Kft.-nek, valamint többségi tulajdonosa a Jószív Temetkezési Kft.-nek. Összességében közel 600 embernek ad munkát a cég. Prédl Antalt, a vállalat vezérigazgatóját kérdeztük arról, milyen évet zár a Győr-Szol.

Győr+ 2022.12.02.

Ökocímkét kapott a győri távhőszolgáltató

Ismét megkapta a Távhő Ökocímkét a Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási igazgatósága. A minősítő védjegyet a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége (MaTáSzSz) 2017-ben azzal a céllal vezette be, hogy a fogyasztók számára tájékoztatást adjon a távhőrendszerek környezetre gyakorolt hatásáról. A szolgáltató számára 2022-ben is megítélt Távhő Ökocímkét Milanovich László távhőszolgáltatási igazgató a közelmúltban vette át.

Győr+ 2022.05.23.

Véget ért a fűtési szezon

A mögöttünk lévő fűtési időszakban 206 napot fűtött a szolgáltató. A fűtött napok átlaghőmérséklete 5,6 Celsius-fok volt. A szolgáltatás október 7-én indult, és április 30-án állt le.

Hajba Ferenc 2022.01.15.

„Egy szempont számít: Győr érdeke”

A győri polgárokat és a cégeket egyetlen órára sem veszélyeztette gázhiány, ám a szolgáltatói szerződés egyoldalú, jogtalan felmondása nehéz helyzetbe hozta a várost. Ezért az első negyedév rendkívül szűkös lesz – fejtette ki lapunknak adott interjújában dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere.

Hirdetés