Címke: távhőszolgáltatás
Hirdetés
Szerző és fotó: Győr-Szol 2023.11.05.

Sok látogató volt a távhőszolgáltató nyílt napján

Sikeresen zárult az elmúlt héten a Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatóságának nyílt napja. A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége kezdeményezésére, 2014 óta minden évben megrendezik a Távhőszolgáltatás Napját, melyet idén az Erőművek Éjszakájával egy időpontban tartottak országszerte – október 27-én. A Győr-Szol Rozgonyi úti telephelyén szervezett bejáráson közel száznegyvenen vettek részt.

Pulai Sarolta 2023.10.31.

Benéztek a kulisszák mögé

A Távhőszolgáltatás Napján nyílt napot tartott a Győr-Szol Távhőszolgáltatási Igazgatósága. A résztvevők szakavatott kollégák kíséretével járhatták be a győri távhőellátás „szívét” a Rozgonyi utcai főerőművet.

Győr+ 2023.10.16.

Nyílt nap a győri távhőszolgáltatónál

Idén is csatlakozik a Győr-Szol Zrt. a távhőszolgáltatás napjához, melyet a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége kezdeményezésére 2014 óta minden évben megrendeznek. A távhőszolgáltatók ezen a napon közösségi programokon keresztül ismertetik meg a környezetbarát, biztonságos és kényelmes távhőszolgáltatást a lakossággal.

Győr-Szol Zrt. 2023.10.15.

Indul a távfűtés Győrben

Tekintettel az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésére, ami a következő hétre erős lehűlést, hűvös időt prognosztizál, a Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága október 16-án, hétfőn a reggeli óráktól több mint 25 ezer háztartásban megkezdi a távfűtést.

Győr-Szol Zrt. 2023.09.17.

Befejeződtek a távhős karbantartási munkák

A nyári hónapokat kihasználva a Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága a betervezett karbantartási, felújítási munkákat a fűtőerőműben, a távhőhálózaton, a hőközpontokban elvégezte, a fűtés indítására felkészült. A nyári nagy leállás, ami az egész rendszeren használatimelegvíz-szünettel járt, augusztus 2-án zökkenőmentesen lezajlott.

MTI 2023.02.08.

Klímasemleges távhővel fogják ellátni Bécset

Várhatóan az év végén üzembe állnak Bécsben azok a hőszivattyúk, amelyek segítségével a szennyvízből távhőt tudnak előállítani; az új eljárással kezdetben 56 ezer, 2027-re pedig több mint 110 ezer bécsi háztartást látnak majd el klímasemleges távhővel - közölte az Eurocomm-PR Budapest, Bécs külképviseleti irodája az MTI-vel.

Földvári Gabriella 2022.12.17.

Nehéz év áll a Győr-Szol Zrt. mögött

A Győr-Szol Zrt. a város legnagyobb cége, három önálló üzletággal rendelkezik: a távhőszolgáltatás, a vagyonkezelés és a városüzemeltetés. Emellett leányvállalatai is vannak, százszázalékos tulajdonosa a Győr+ Média Zrt.-nek, a Győri Nemzetközi Ipari Park Kft.-nek, az Arrabona Depo Kft.-nek, valamint többségi tulajdonosa a Jószív Temetkezési Kft.-nek. Összességében közel 600 embernek ad munkát a cég. Prédl Antalt, a vállalat vezérigazgatóját kérdeztük arról, milyen évet zár a Győr-Szol.

Győr+ 2022.12.02.

Ökocímkét kapott a győri távhőszolgáltató

Ismét megkapta a Távhő Ökocímkét a Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási igazgatósága. A minősítő védjegyet a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége (MaTáSzSz) 2017-ben azzal a céllal vezette be, hogy a fogyasztók számára tájékoztatást adjon a távhőrendszerek környezetre gyakorolt hatásáról. A szolgáltató számára 2022-ben is megítélt Távhő Ökocímkét Milanovich László távhőszolgáltatási igazgató a közelmúltban vette át.

Hirdetés