Címke: tárgyalás
Hirdetés
MTI 2023.10.17.

Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnal tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök kedden kétoldalú tárgyalást folytatott Vlagyimir Putyinnal, Oroszország elnökével Pekingben - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

MTI 2023.01.20.

Orbán Viktor a horvát államfővel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken megbeszélést folytatott Zoran Milanovic horvát köztársasági elnökkel Budapesten - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Hajba Ferenc 2022.10.11.

Hasonló az értékválasztás Győrben és Székesfehérváron

Dr. Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármestere látogatta meg Győrt, és tárgyalt dr. Dézsi Csaba András polgármesterrel. A vendég kiemelte: Győr és Székesfehérvár ipari fejlődése a két városnak és az egész nemzetgazdaságnak is fontos érdeke.

Győr+ 2022.03.03.

Meghosszabbította a bíróság F. Dávid letartóztatását

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb 2022. május 6. napjáig meghosszabbította annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint több, mint százmillió forint összegű kárt okozó csalást és sikkasztást követett el.

MTI 2022.02.01.

Orbán Viktor: békemisszió is volt a moszkvai látogatás

A mostani moszkvai látogatás békemisszió is, mert elmondhattam, hogy az Európai Unió egységes és nincs olyan európai vezető, aki konfliktust akarna Oroszországgal - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Moszkvában.

Hirdetés