Hirdetés
Címke: tanulás
Hirdetés
Győr+ 2022.05.25.

Ismét kitüntették Vida Boglárkát, az ETO focistáját

Vida Boglárka, az ETO FC Győr női labdarúgója újra elnyerte a ,,Magyarország Jó Tanulója, Jó Sportolója" díjat. Minderről iskolája, a Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium számolt be a közösségi oldalán.

Zombai-Kovács Ákos 2021.12.10.

Tehetségek: ,,Stipivel” a világ legjobb egyetemeire

A tehetség nem ismer határokat, állami ösztöndíjjal tanulhatnak a világ legjobb egyetemein a magyar fiatalok. Pénteken két győri gimnáziumban mutatkozott be, roadshow keretében a Stipendium Peregrinum program.

Németh Boglárka 2021.08.24.

Módszertani Napok nyelvtanároknak

Hétfőn kezdődött és egészen szerdáig tart a Hatos Nyelviskola, a Szakképzési Centrum és a Europe Direct megyei Tájékoztató Központjának közös rendezvénye, a Módszertani Napok. Ez az ötödik alkalom, hogy a nyelvtanárok egy ingyenes, többnapos képzésen vehetnek részt, ahol országszerte ismert szaktekintélyek segítenek a tapasztalatok bővítésében és azok megosztásában.

Fekete Zsuzsa 2021.02.08.

Tanulási tippek nem csak online tanuláshoz

A napokban gyermekeink kézhez kapták a félévi bizonyítványt. A középiskolákban egy ideig marad még a távolléti oktatás. Szülőként hogyan segíthetünk, hogy gyermekeink ebben a megváltozott helyzetben is megfelelően tudjanak teljesíteni és mellette megőrizzék testi és lelki egészségüket?

Pulai Sarolta 2021.01.21.

Visszaesett a nyelvtanulási kedv

Az utóbbi időszakban visszaesett a korábban tapasztalt nyelvtanulási lendület, legalábbis a számok ezt mutatják.

mti 2020.09.25.

Szombaton lesz a Nyelvek Európai Napja

Szombaton tartják a Nyelvek Európai Napját, az eseményhez kapcsolódva Budapestet a Converzum - a Nyelvi Közösségi Tér elnevezésű program képviseli.

Füves Zsuzsa okleveles gyógypedagógus coach, tréner 2019.09.13.

Mondd, mi motivál?

A motiváció hajlandóság a cselekvésre. Tanulóknál gyakori probléma, hogy nincs hajlandóságuk a tanulásra.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat