Címke: tanulás
Hirdetés
Győr+ 2023.10.27.

Folytatódik a Diáktudósító program Győrben

Folytatódik a Diáktudósítók program, ennek népszerűsítésére pedig előadásokat hallgathattak meg médiában dolgozóktól a közép és általános iskolások az városháza dísztermében csütörtök délután.

hirdetés
Győr+ 2023.09.08.

Minerva: A tanulási alternatíva

A Minerva fő tevékenysége a 7–8. osztályos tanulók felkészítése a felvételire, ami egy megismételhetetlen megméretés matematikából és magyarból. Ilyen oktatási szolgáltatás Győrben gyakorlatilag nincs is több. A sikertelen érettségi vagy nyelvvizsga javítható, ismételhető, de ez nem.

J. Kovács Andrea 2023.09.04.

Újraindult a Nyugdíjas Egyetem

Nemcsak a fiataloknak, hanem a nyugdíjasoknak is elkezdődött a tanév. Három év kihagyás után ma újraindult a Nyugdíjas Egyetem a győri campuson.

Szöveg és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.07.31.

Legyen kortalan a tanulás!

Tanulni sosem késő, új szakmát elsajátítani pedig mindig jó dolog. Ebben segít a Győri SZC Sport és Kreatív Technikum is, amely a 2023/2024-es tanévre is meghirdette felnőtteknek szánt szakmai képzéseit.

MTI 2022.09.26.

Ingyenes online tanulási lehetőségeket ajánl az NMHH

Ingyenes, online elérhető tananyagokból bárki bővítheti a tudását szinte bármilyen területen, legyen az nyelvtudás, kultúra vagy hobbi - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.

MTI 2022.08.31.

Rövid szünetekkel a jó közérzetért

Rövid szünetek beiktatása jó közérzetet biztosít a napi tanuláshoz vagy munkavégzéshez; a legalább néhány másodperces, de legfeljebb tízperces szünetek pozitív hatással lehetnek az emberek közérzetére.

Győr+ 2022.05.25.

Ismét kitüntették Vida Boglárkát, az ETO focistáját

Vida Boglárka, az ETO FC Győr női labdarúgója újra elnyerte a ,,Magyarország Jó Tanulója, Jó Sportolója" díjat. Minderről iskolája, a Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium számolt be a közösségi oldalán.

Zombai-Kovács Ákos 2021.12.10.

Tehetségek: ,,Stipivel” a világ legjobb egyetemeire

A tehetség nem ismer határokat, állami ösztöndíjjal tanulhatnak a világ legjobb egyetemein a magyar fiatalok. Pénteken két győri gimnáziumban mutatkozott be, roadshow keretében a Stipendium Peregrinum program.

Németh Boglárka 2021.08.24.

Módszertani Napok nyelvtanároknak

Hétfőn kezdődött és egészen szerdáig tart a Hatos Nyelviskola, a Szakképzési Centrum és a Europe Direct megyei Tájékoztató Központjának közös rendezvénye, a Módszertani Napok. Ez az ötödik alkalom, hogy a nyelvtanárok egy ingyenes, többnapos képzésen vehetnek részt, ahol országszerte ismert szaktekintélyek segítenek a tapasztalatok bővítésében és azok megosztásában.

Hirdetés