Címke: Tanévkezdés
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.09.07.

Ismét segítettek a győri eltűntkeresők

Többször hírt adtunk már arról, hogy győri eltűntszemély-kereső csoportok a jótékonyságból is kiveszik a részüket. A Prospectíve csapata most az iskolakezdést szerette volna könnyebbé és szebbé tenni a Bagolyvár Gyermekotthon Győr lakói számára.

Győr+ 2023.09.01.

Elkezdődött az iskola, Győrben is becsengettek

Szeptember elsején országszerte becsengettek és hivatalosan is elkezdődött a 2023-24-es iskolai tanév. Győrben hagyományos módon, minden kiselsős ingyenes füzetcsomagot kap a várostól.

Németh Boglárka 2023.08.30.

Készülnek az iskolakezdésre

Szeptemberben újra becsengetnek, ezért az általános és a középiskolák is gőzerővel készülnek. A tanárok már két hete dolgoznak azon, hogy minden a legnagyobb rendben legyen az évkezdésre.

J. K. Á. - Z. K. Á. 2022.09.02.

Jelenléti oktatásra készülnek az iskolákban

Mind a humán, mind a tárgyi feltételek adottak az iskolakezdéshez. Dr. Nagy Adél, a Győri Tankerületi Központ igazgatója a Győr+ Médiának elmondta: a 2022/2023-as tanévben közel tízezer tanuló ül iskolapadba.

J. Kovács Andrea jegyzete 2022.09.02.

Boldog új tanévet!

Nem tudom, hogy gyermekként vagy gyermekeimet kísérő szülőként izgultam-e jobban az első becsengetésre várva. Arra viszont jól emlékszem, hogy mindegyik alkalommal óriási megkönnyebbülést jelentett a tanterembe lépő tanító néni kedves mosolya.

J. Kovács Andrea 2022.09.01.

Füzetcsomagot és helytörténeti kiadványt kaptak a diákok

Évek óta szép hagyomány, hogy az elsősök tanszercsomagot kapnak a várostól. Idén mintegy ezer gyermek nézegette izgatottan az ajándék füzeteket, ceruzákat, festéket, órarendet. A ménfőcsanaki Petőfi Sándor Általános Iskolába járó kisdiákoknak a polgármester személyesen adta át a csomagot.

Hirdetés