Címke: tánc
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2024.04.26.

Gálaműsor a Generációk Házában

Sok tehetséges fiatal gyűlt össze pénteken este a Generációk Házában, ahol az Új Kisfaludy Nap gálaműsorát tartották.

Győr+ 2024.01.28.

Az első bál varázsa, egy különleges világ csodája

Jártunk az Óperenciás tengeren innen, vagy talán a győri Atlantisz lehetett. Nehéz megmondani, de az biztos, hogy meseszerű volt, tele meglepetésekkel, az I. Győri Bál igazán különlegesre sikeredett. Minőségi szórakozás, sztárfellépőkkel, hajnalba nyúló mulatság barátokkal, szerelmekkel, győriekkel.

Farkas Mónika 2023.11.07.

Fénytörés Győrben

Vasárnap este Győrben érkezik a Margaret Island „Szabadon szép a tánc” elnevezésű országos turnéja a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével. A népszerű együttes eddigi történetének legnívósabb produkcióját vitte színpadra az ambiciózus táncosokkal.

Szerző és fotó: P. Csapucha Adrienn 2023.09.25.

A jövő vagány balerinái és balerinói táncikáltak

A legkisebbek legnagyobb örömére folytatja tavaly elindított nagy sikerű programját a Győri Balett. A társulat azonban most még több lehetőséget biztosít tanfolyamával a jövő vagány balerináinak és balerinóinak, a MiniBalett ugyanis ezentúl heti rendszerességgel, rengeteg meglepetéssel várja a fiatal tehetségeket. A program pénteken nyílt nappal indult, ahol közel ötven gyermek vette birtokba a színház balett termét.

Győr+ 2023.09.18.

Legyél Te is részese a vidám táncos villámcsődületnek!

A közösségi élet fellendítése és a városrészekhez való kötődések erősítése céljából flashmob-sorozatot indított a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér. A sorozat ezen a héten is folytatódik, méghozzá az alábbi időpontokban és helyszíneken.

Győr+ 2023.09.15.

Győrben a tánc összeköt: flashmob több városrészben

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér a közösségi élet fellendítése és a városrészekhez való kötődések erősítése céljából flashmob sorozatot indított a napokban, amihez a BRO’n’SIS tánciskola is csatlakozott.

P. Csapucha Adrienn 2023.09.05.

Bővülő társulat, lehengerlő repertoár: 120%-on szárnyal a Győri Balett!

„Az idei évben magunkba invesztáljuk a legtöbbet” – fogalmazott évadnyitó társulati ülésükön Velekei László direktor, utalva arra, hogy bővült a Győri Balett csapata. A keddi rendezvényen dr. Dézsi Csaba András is elismerően szólt az együttesről, mint mondta: a társulat világszerte erősíti a város imidzsét.

Farkas Mónika 2023.07.24.

Példamutatása inspiráló

Ströck Barbara, a Győri Balett Örökös tagja, a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola óraadó tanára folyamatosan képzi magát, nemrégiben vette át mesterdiplomáját azon az egyetemen, ahol korábban már megkezdte felsőfokú tanulmányait. A tánc és a mozgás szeretetén túl elköteleződött az oktatással, hisz abban, hogy példamutatásával inspirálhatja a pályaválasztás előtt álló diákokat.

Pécskai István 2023.07.15.

Karibi fieszta a Széchenyi téren

Igazi kubai tánctérré változott szombat délután és este a győri Széchenyi tér. A Salsa Cuaba Auténtica Tánciskola és a Győri Művészeti és Fesztiválközpont az önkormányzat támogatásával rendezte meg a Rueda Rumli című táncos eseményt, amelyen több tucat lelkes pár igyekezett elsajátítani a salsa alapjait.

Hirdetés