Címke: takarítás
Hirdetés
Győr+ 2023.12.23.

Zajlik a síkosságmentesítés!

A Győr-Szol Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya december 23-án, szombaton a hajnali óráktól végzi a csúszásmentesítési munkát a város legforgalmasabb útszakaszain. A beavatkozás a teljes jármű és személyi állomány bevetésével jelenleg is tart, és mindaddig folytatódik, amíg az időjárási körülmények indokolják.

Csollán Tamara 2023.12.04.

Tereprendezés a szelektív szigeteken

A győri süllyesztett szelektív hulladékgyűjtő szigetek komfortosabbá tétele érdekében a GYHG Győr Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. az elmúlt két hétben 34 helyszínen végezte el a burkolat rendezését.

Győr+ 2023.08.16.

Áradás után takarítás: az Aranypart I-en átmenetileg tilos a fürdőzés!

A Rábán érkezett árhullám elvonulását követően Győr-Szol Zrt. Városüzemeltetési és Kivitelezési Igazgatóságának munkatársai azonnal nekiláttak a többfunkciós padka takarításának. A munkát a legforgalmasabb szakaszokon kezdték, gépekkel és kézi eszközökkel tisztították a rakparti sétálóutakat.

Csollán Tamara 2023.05.26.

Győr-Szol Zrt: áradás után lesz takarítás

A Győr-Szol Zrt. értesíti a lakosságot, hogy a belvárosi folyószakaszok mellett lévő rakparti sétálóutak és rézsűk tervezett tisztítását, takarítását a bizonytalan vízállás, a folyók időnkét tapasztalható kilépése miatt kénytelen későbbre halasztani.

Győr+ 2022.07.12.

Ideiglenes hulladékudvar Gyárvárosban

A Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Hajtó Péter önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával nagytakarítást szervez most szombaton Gyárvárosban.

Győr+ 2022.06.04.

Zárva a Dunakapu mélygarázs

Az éjszakai esőzés nyomán szükségesé vált takarítási munkálatok miatt a Győr-Szol Zrt. az üzemeltetésében lévő Dunakapu mélygarázst június 4-én, szombaton reggel 8 óra 30 perctől lezárta.

Hirdetés