Címke: takarítás
Hirdetés
Győr+ 2022.07.12.

Ideiglenes hulladékudvar Gyárvárosban

A Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Hajtó Péter önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával nagytakarítást szervez most szombaton Gyárvárosban.

Győr+ 2022.06.04.

Zárva a Dunakapu mélygarázs

Az éjszakai esőzés nyomán szükségesé vált takarítási munkálatok miatt a Győr-Szol Zrt. az üzemeltetésében lévő Dunakapu mélygarázst június 4-én, szombaton reggel 8 óra 30 perctől lezárta.

Győr+ 2022.05.29.

Nyári nagytakarítás Adyvárosban

A GYHG Nonprofit Kft. Radnóti Ákos alpolgármester, önkormányzati képviselő és dr. Szálasy László önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal.

HAK 2022.05.21.

Rengeteg lom eltűnt Pinnyédről

Sikeres volt a pinnyédi lomtalanítás akció, hiszen ahogy a körzet önkormányzati képviselője Szeles Szabolcs is beszámolt róla, nagyon sokan vitték ki a konténerekbe a feleslegessé vált holmikat.

J. Kovács Andrea 2022.03.13.

Házimunka gyermekkorban

Van, aki úgy véli, a gyerek egyetlen dolga a tanulás és a játék. Sok családban viszont az a természetes, hogy együtt végzik el az otthoni feladatokat, legyen szó felmosásról vagy teregetésről. A tapasztalatok azt bizonyítják, hogy nekik van igazuk, hiszen a házimunkába bevont gyermekek jobban be tudják osztani az idejüket, nő a felelősségtudatuk és az önbizalmuk. Szülőt, nagyszülőt és gyerekeket kérdeztünk.

Győr+ 2022.01.31.

Vihar utáni takarítás

A hétvégi vihar a Győr-Szol Zrt-hez érkezett bejelentések szerint nem okozott jelentősebb károkat a város területén. Néhány helyen ágak törtek le, száraz gallyak kerültek a közterületekre, illetve a faleveleket és a szemetet szórta szét az erős szél.

Tóth Vivien 2021.10.09.

Varázsold újjá hosszú szálú szőnyegedet

Még mindig töretlen népszerűségnek örvendenek a hosszú szálú szőnyegek a lakberendezés terén. Tisztításuk azonban nem egyszerű, és a kezdeti puhaságot pár hónap múltán felváltja a fakó, durva érzés. Ahhoz, hogy sokáig élvezhesd a hosszú szálú szőnyeged selymességét és tisztaságát, nem elég ennél a fajtánál a sima porszívózás.

Tóth Vivien 2021.09.14.

Őszi nagytakarítás időhiányosoknak

Vége a kánikulának, nincs több kifogás a nagytakarítás elodázására. Ahhoz, hogy ne idegeskedésről szóljon ez a tevékenység, fontos hogy rendszerezd a tennivalókat, és szortírozd amit már nem használsz. Cikkünkből kiderül, hogy ez miként a leghatékonyabb.

Hirdetés