Hirdetés
Címke: szúnyog
Hirdetés
Győr+ 2022.08.16.

Erősebb a szúnyogártalom

A vérszívók fokozottabb jelenléte miatt a héten várhatóan 248 településen és kilenc budapesti kerületben lesz szúnyoggyérítés, összesen 51 ezer hektáron.

Győr+ 2022.07.11.

Folytatódik a szúnyoggyérítés, mutatjuk a megyei helyszíneket

A nyár beköszöntével és a csapadékviszonyoknak köszönhetően az egész országban jelentősen megnőtt a szúnyogok száma. Az országos szúnyogártalom ellen tizennégy megyében, ötvenezer hektáron próbálnak hatékonyan fellépni szúnyoggyérítéssel.

Győr+ 2022.06.27.

Anna és Berci: mindent a szúnyogokról

A Győr+ Média gyermekeknek szóló környezetvédelmi magazinja júniusban sem maradhatott el. Kuka Berci és Markó-Valentyik Anna most a szúnyogokról beszélgettek.

Győr+ 2022.06.21.

Megyénkben is lesz szúnyoggyérítés a héten

A következő napokban a Balaton és a Velencei-tó környékén, valamint Győr-Moson-Sopron megyében biológiai módszerrel lépnek fel a szúnyoglárvák ellen. A kifejlett szúnyogok ellen a szakemberek összesen 36 ezer hektáron fognak védekezni.

Győr+ 2022.05.31.

Győrben is folytatódik a szúnyogirtás

A héten 11 megye 230 településén folytatódik a szúnyogirtási program - ismertette a program végrehajtásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Győrben a Győr-Szol munkatársai végzik a gyérítést.

Győr+ 2022.04.25.

Indul az országos szúnyoggyérítési program

Megkezdte az idei országos szúnyoggyérítési program végrehajtását a program koordinálásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Elsőként a Tisza-tónál és Szolnok térségében irtják a szakemberek a vérszívókat.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat