Címke: szúnyog
Hirdetés
Győr+ 2023.09.21.

Lezárult a központi szúnyoggyérítés

A tavalyi aszályos, csekélyebb szúnyogártalommal érintett év után az idei szezon különösen sok munkát adott a szakembereknek. A korábbi évekhez képest nagyobb területen zajlott biológiai lárvagyérítés, a légi és földi technológiák alkalmazásával végzett kezelések már április első hetében elkezdődtek.

Győr+ 2023.09.06.

Folytatódik a vérszívó “vadászat” Győrben

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, szeptember 7-én, csütörtökön az alkonyati órákban repülőgépről is irtják a szúnyogokat Győr legfertőzöttebb területein. A légi beavatkozással párhuzamosan a Győr-Szol folytatja a földi kémiai gyérítést is, a melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint a késő esti óráktól dolgoznak.

Győr+ 2023.08.31.

Folytatódik a földi kémiai szúnyoggyérítés Győrben

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, szeptember 1-jén, pénteken földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint a késő esti óráktól dolgoznak.

Győr+ 2023.08.30.

Kémiai szúnyoggyérítés augusztus 31-én

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, augusztus 31-én, csütörtökön földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint a késő esti óráktól dolgoznak.

Győr+ 2023.08.25.

Hétvégén se számítsanak semmi jóra a szúnyogok!

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, augusztus 25-én, pénteken és 26-án szombaton is földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint a késő esti óráktól dolgoznak.

Győr+ 2023.08.23.

Kémiai szúnyoggyérítés augusztus 24-én

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, augusztus 24-én, csütörtökön földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint a késő esti óráktól dolgoznak.

Győr+ 2023.08.14.

Vesszenek a vérszívók, újabb gyérítés lesz Győrben

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, augusztus 15-én, kedden földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös technológiával működő berendezések a tervek szerint a késő esti óráktól dolgoznak.

Győr+ 2023.08.11.

Pénteken is harcolnak a vérszívók ellen Győrben

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, augusztus 11-én, pénteken földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint a késő esti óráktól dolgoznak.

Győr+ 2023.07.11.

Kedden is retteghetnek Győrben a vérszívók

A július 10-re előre jelzett szúnyoggyérítési program a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt elmaradt, annak pótlása tervezetten július 11-én történik meg. Így amennyiben az időjárási körülmények engedik, július 11-én, kedden ismét földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén.

Hirdetés