Hirdetés
Címke: szúnyog
Hirdetés
Győr+ 2022.06.21.

Megyénkben is lesz szúnyoggyérítés a héten

A következő napokban a Balaton és a Velencei-tó környékén, valamint Győr-Moson-Sopron megyében biológiai módszerrel lépnek fel a szúnyoglárvák ellen. A kifejlett szúnyogok ellen a szakemberek összesen 36 ezer hektáron fognak védekezni.

Győr+ 2022.05.31.

Győrben is folytatódik a szúnyogirtás

A héten 11 megye 230 településén folytatódik a szúnyogirtási program - ismertette a program végrehajtásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Győrben a Győr-Szol munkatársai végzik a gyérítést.

Győr+ 2022.04.25.

Indul az országos szúnyoggyérítési program

Megkezdte az idei országos szúnyoggyérítési program végrehajtását a program koordinálásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Elsőként a Tisza-tónál és Szolnok térségében irtják a szakemberek a vérszívókat.

Tóth Vivien 2021.07.30.

Praktikák szúnyogcsípés okozta viszketés ellen

Te is rajzoltál X-et a csípésre gyerekkorodban? Bevallom a mai napig sokszor megteszem, pedig sok hatása nincsen, valójában az enyhe fájdalom ellensúlyozza csak a viszketést. Összegyűjtöttünk viszont otthon fellelhető, természetes anyagokból álló ellenszereket a kínzó tünetekre, amit a vérszívók okoznak.

Győr+ 2018.05.11.

Támadnak a szúnyogok

A szúnyogfélék mindenhol előfordulnak, és elsősorban a meleg, nedves környezetet kedvelik, nyáron a vízpartokon különösen sok van belőlük. A nőstény szúnyogok ugyanis a vízfelszínre vagy az árterekre rakják petéiket.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat