Címke: Születés Hete Fesztivál
Hirdetés
Ficsór Dávid 2021.09.05.

Babakocsis felvonulással elrajtolt a II. Születés Hete

Babakocsis felvonulással indult vasárnap reggel a II. Születés Hete programsorozat Győrben. Az egy hetes rendezvényt a tavalyi nagy siker után rendezik meg idén újra. A különböző programokon a fogantatástól az óvodás korig tartó időszak részletei kerülnek terítékre.

J. Kovács Andrea 2021.08.27.

Fesztivál a születésről

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezik az immár II. Születés Hete Fesztivált Győrben. A szeptember 5-11. között zajló programsorozatról tartott sajtótájékoztatón részt vett az esemény fővédnöke, dr. Dézsi Csaba András polgármester, valamint Hajtó Péter gyárvárosi képviselő is.

Szabó Csilla 2020.09.06.

Babakocsis felvonulással indult a Születés Hete Fesztivál

Látványos babakocsis felvonulással nyílt meg vasárnap délelőtt a belvárosban az I. Győri Születés Hete Fesztivál. Az egy héten át - szeptember 6-12 között - tartó, sokszínű programokat felvonultató rendezvénysorozat célja, hogy a párkapcsolattal, fogantatással, várandóssággal, szüléssel, gyermekágyas időszakkal, kisgyermekgondozással kapcsolatban hiteles információkat adjon az érdeklődőknek, népszerűsítse a témához kapcsolatos klubokat, foglalkozásokat, intézményeket és szolgáltatásokat.

Hirdetés