Címke: sztrájk
Hirdetés
MTI 2024.01.30.

Volánbusz: az autóbusz-vezetők 56 százaléka nem vette fel a munkát hétfőn

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet (SZAKSZ) január 28-29-ére szervezett munkabeszüntetésének második napján a hétfőre munkavégzésre vezényelt autóbusz-vezetők 56 százaléka, míg a teljes munkavállalói létszámnak 21 százaléka vett részt a sztrájkban - közölte a Volánbusz Zrt.

Csollán Tamara 2024.01.09.

A győri vonalat is érinti a német vasúti sztrájk

A német vasúttársaság, a Deutsche Bahn (DB) tájékoztatása szerint Németországban január 10-én szerdán hajnali 2 órától január 12-én pénteken 18 óráig munkabeszüntetést tartanak. A sztrájk ideje alatt a német vasúti hálózaton a távolsági és regionális forgalomban jelentős fennakadásokra, hosszabb eljutási időkre kell számítani. A DB azt javasolja az utasoknak, hogy amennyiben tehetik, halasszák el utazásukat. A Németország felé utazóknak érdemes tájékozódniuk a DB és a MÁV tájékoztatási felületein, illetve ügyfélszolgálatainál - olvasható a MÁV honlapján.

Győr+ 2023.12.12.

MÁV-Volán: a társaság szerint a sztrájk akasztotta meg a bértárgyalásokat!

Akár egy decemberi bérmegállapodás esélye is adott volt, ám a munkáltatói bérajánlat kialakítását célzó egyeztetési folyamatot végül megakasztotta az advent második vasárnapjára, illetve az azt követő hétfőre időzített figyelmeztető sztrájk - írja kedden kiadott közleményében a cégcsoport.

Győr+ 2023.12.08.

Sztrájk a Volánnál, ezek a járatok nem fognak közlekedni vasárnap és hétfőn!

Több mint 23 500 helyi, helyközi és agglomerációs járatot érint az a sztrájkmenetrend, amelyet a Volánbusz a társaságnál működő második legnagyobb szakszervezet, a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet által 2023. december 10-11-ére szervezett munkabeszüntetés idejére dolgozott ki. A nem közlekedő járatok listáját a társaság közzétette weboldalán.

Hirdetés