Címke: Szívügyünk az állatvédelem
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2024.03.24.

Súlyosan veszélyeztetett madarat mentettek Győr közelében

Az állatvédelem és az állatmentés egyre nagyobb figyelmet kap, ami igencsak örvendetes. Szükség is van a hatóságok és a különféle szervezetek munkájára, hiszen a feladat rengeteg és sokrétű. Az igazi állatbarátok pedig nem válogatnak: mentenek, ha hívják őket. A közelmúltban egy gyönyörű nagy katonaarát sikerült megmenteni, vélhetően az utolsó előtti pillanatokban.

Venesz Klaudia 2024.02.27.

Új mentőközpont épül a győri állatkertben

Beemelték helyére a Xantus János Állatkert Mentőközpontjának első egységét. A lakossági mentésekből származó állatok számának emelkedése miatt vált szükségessé a központ létrehozása, ahol bajba jutott példányokon tudnak segíteni.

HAK 2023.05.16.

Rókakölyköt mentettek a győri önkéntesek

Amikor Kocsis Balázs május 16-án reggel még a Győr+ Rádió vendége volt az Első Győri Állatvédelmi Nap kapcsán, még ő sem gondolta, hogy a napi teendői között egy kicsi róka megmentése is szerepel majd. Viszont a Szurkolók az Állatokért Állatvédelmi Alapítvány Győr önkéntesei amint tudnak, mennek és segítenek ott, ahol baj van.

Bajzát Zsuzsi 2023.05.16.

A Xantus János Állatkert is ott lesz az I. Szívügyünk az Állatvédelem Napon

Az állatkertről általában a kikapcsolódás, a szórakozás, a közös családi program jut eszünkbe, valamint az, hogy olyan állatokat láthatunk egészen közelről, amelyek hétköznapjainkon talán csak valamelyik televíziócsatorna műsorán tűnnek fel. Pedig a tevékenységük ennél jóval sokrétűbb.

Győr+ 2023.05.12.

Négyszemközt Nagy Péterrel

Szombaton reggel 8 órakor a Győr+ Rádióban Herkely Ákos vendége volt Nagy Péter, Az Emberek az Állatokért Alapítvány kuratóriumi tagja aki a felelős állattartásról, állatvédelemről beszélt és felhívta a figyelmet a társállatokkal való bánásmód fontosságára.

Hirdetés