Címke: szívátültetés
Hirdetés
Hajba Ferenc 2023.07.16.

Új szív dobog a mellkasukban

Állva tapsolták meg orvosaikat az átültetett szívvel élő emberek a Szív a Szívért Alapítvány konferenciáján a győri városházán. Az ország minden vidékéről érkeztek transzplantáltak, s a természetesen a győriek is részt vettek a háromnapos programon.

Győr+ 2023.07.13.

Van élet a szívátültetés után is!

30 éves a Szív a Szívért Alapítvány, a szívátültetésen átesett betegeket segítő szervezet orvos-beteg találkozóját még hétvégén tartották Győrben, melyről Híradónk is beszámolt. A konferencia célja, hogy az orvosok, ápolók és szakemberek mellett a betegek is elmondhassák tapasztalataikat, véleményüket.

Németh Boglárka 2023.07.08.

Szívátültetésen átesett betegek és orvosaik találkoztak Győrben

A Szív a Szívért Alapítvány találkozót szervezett Győrben. Az orvos-beteg konferencia lényege, hogy az elmúlt 31 év transzplantáltjai találkozzanak, megoszthassák tapasztalataikat, hírét vigyék annak, hogy egy ilyen komoly műtétet követően is van teljes értékű élet. Az orvosok pedig a legfrissebb tapasztalatokról, a számokról és az orvostudomány fejlődéséről beszéltek a győri városháza dísztermében. A találkozó idén 30 éves, így a jubileumról is megemlékeztek a konferencián.

Hirdetés