Címke: színjátszás
Hirdetés
Győr+ 2024.02.15.

Bő-Art előadás Győrben

Amatőr társulatként indult, most Győrt hódítaná meg a Bő-Art Színjátszó Társulat. A Bősárkányban alakult, hobbi színészekből álló közösség 2019 óta működik, előbb az István a király című rockoperát gondolták újra, azóta pedig a Száll a kakukk fészkére című darabot játsszák nagy sikerrel.

Szalai Réka 2024.02.01.

Fantasztikus előadás: a Nemzeti Színházban játszott a Baráti Társulat!

Győr városa méltán lehet büszke színházi hagyományaira, amelyeket a hangos sikereket arató előadások mellett a különböző kulturális és társadalmi események is tükrözik. A kistársulati formációk azonban országszerte kikopóban vannak. A Pajtaszínházi Szemle segítségével újjáéledhet ez a fajta színjátszás és lehetőség nyílik arra, hogy ezen csoportok alkotásait megismerje és megszeresse a színházkedvelő publikum.

Forrás: SZE | Fotó: Májer Csaba József 2022.12.11.

Rejtő komédiáit vitte színre az egyetem társulata

Hat Rejtő Jenő-komédiát gyúrt össze egyetlen színdarabbá a győri Széchenyi István Egyetem amatőr színjátszótársulata. A „Nevessünk!” című vígjátékot már két alkalommal is nagy sikerrel játszották az egyetemi polgárok számára az Apáczai-kar Barsi Ernő termében, januárban pedig nyitnak a város felé, és mindenkit szeretettel várnak az újabb előadásokra.

Hirdetés