Hirdetés
Címke: szilveszter
Hirdetés
Garamvölgyi Imre 2022.01.09.

A chip segít hazajutni

Bár idén szilveszterkor sem rendezett a város tűzijátékot, az otthoni durrogtatásoknak köszönhetően ebben az évben is több tucat háziállat elkóborlását jelentették be az aggódó gazdik. Ezek egy része – hála a tettre kész önkéntesek munkájának és a regisztrált tarnszpondereknek – már hazajutott, ám sok kisállatot még mindig keresnek.

MTI 2022.01.01.

Visszafogottan ünnepelt a világ

A koronavírus delta és omikron variánsának terjedése, és így a folytatódó nagy fertőzésveszély miatt az idén is visszafogottan ünnepelte a világ nagy része az Újévet szombat hajnalban a hírügynökségek jelentése szerint.

Győr+ 2022.01.01.

Kisebb tüzek okoztak gondot megyénkben

Győr-Moson-Sopron megyében szilveszter éjszaka három olyan kisebb tűzeset történt, amiket tűzijátékok okoztak, és a tűzoltókat is riasztották.

Győr+ 2021.12.31.

Az álarcok és a parókák is kedveltek

Már napokkal ezelőtt berendezkedtek a győri sétálóutcára a szilveszteri kellék-árusok, s az év utolsó napjára végre a jó idő is beköszöntött. Volt is komoly érdeklődés, a legnépszerűbb termékek pedig az álarcok és a parókák voltak.

Győr+ 2021.12.31.

Kacagás töltötte be az utcát a családi szilveszteren

Idén a szervezett szilveszteri programok a családoknak szóltak, s már délelőtt elkezdődött a mókás kavalkád. Kisebbek és nagyobbak is vidáman kacagtak a bohócokon és tátott szájjal nézték a bűvészek produkcióit.

MTI 2021.12.31.

Enyhe napok várnak ránk

Szombat estig a Kárpát-medence időjárását is enyhe légtömegek alakítják, ugyanakkor éjszaka egy gyenge hidegfront is átvonul felettünk, így az év első napján szelesebb idő valószínű.

Havassy Anna Katalin 2021.12.31.

A városrendészek is készen állnak a szilveszterre

Az év utolsó napja nem mindenkinek az önfeledt szórakozást és kikapcsolódást jelenti, sokan ilyenkor is értünk dolgoznak. A Városrendészet Győr szolgálatban lévő állománya is közéjük tartozik, akik ígérik: vigyázni fognak ránk szilveszterkor is.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat