Címke: szilveszter
Hirdetés
Győr+ 2024.01.11.

Nagyot hajrázott az ünnepekben a turizmus, külföldről is sokan érkeztek hazánkba

Az óév utolsó napjaiban erőteljeset hajrázott a turizmus. Karácsonykor 21%-kal, és szilveszterkor is 20%-kal múlták felül az előző év végi vendégéjszaka-számokat a szálláshelyek. Az utolsó pillanatokban is többen, főként külföldről döntöttek úgy, hogy Magyarországon köszöntik az újévet. A külföldi beutazókhoz köthető szálláshelyi forgalom szilveszterkor 27%-kal haladta meg a 2022-es adatokat.

MTI 2024.01.01.

Tizenöt emberrel szemben indult eljárás tűzijátékok miatt

Húsz esetben, tizenöt emberrel szemben indult eljárás polgári felhasználású robbanóanyaggal és pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt vasárnap dél és hétfő reggel hat óra között - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Havassy Anna Katalin 2024.01.01.

Hatalmas bulival várták Győrben az új esztendőt

2023 szilveszterére a Városháza elé szervezett a Győri Önkormányzat nagyszabású bulit, ahol először a Hooligans, majd Gönczi Gábor és a Smile Rock Circus koncertje volt Heincz Gábor Bigával. A zenészek kitettek magukért, a hangulat remek volt és persze eljött az új esztendő is. Boldog új évet Győr!

MTI 2024.01.01.

Novák Katalin: várakozással, reménységgel telve állunk 2024 küszöbén

Várakozással, reménységgel telve állunk 2024 küszöbén, bízva abban, hogy megújult energiával, életerővel, lendülettel láthatunk feladatainkhoz - mondta Novák Katalin köztársasági elnök a közmédia által közvetített újévi köszöntőjében, a Himnusz elhangzása után hétfőn.

Havassy Anna Katalin 2023.12.31.

Segítenek, hogy hazajussanak a megrémült négylábúak

Sokszor, sokat beszéltünk már róla, hogy a petárdázás, a különféle tűzijátékok az állatvilágot igencsak megviselik. Az erős hang és fényhatás megijeszti a kutyákat, cicákat, madarakat, de tulajdonképpen minden élőlényt. Amíg erre nem jönnek rá az emberek és hagynak fel az ilyen eszközök használatával, a gazdák és önkéntesek segíthetnek legtöbbet az állatoknak.

Havassy Anna Katalin 2023.12.31.

Vidám forgataggal búcsúznak az évtől a győriek

Megoszlanak a szilveszterről a vélemények: sokak szerint önfeledt bulizással, míg mások szerint egy kis elcsendesedéssel kellene töltenünk az év utolsó napját. Egy biztos, a győri belvárosi sétálóutcán ilyenkor a színes és vidám portékát kínáló árusoké a főszerep, na meg a jókedvű vásárlóké.

Havassy Anna Katalin 2023.12.31.

Esti koncert: szerintünk ezek a legjobb Hooligans dalok!

Győrben, a Városház téren december 31-én fergeteges koncertekkel búcsúztatjuk az évet. Hazánk egyik legtöbbet koncertező hooligánjai 19 órakor csapnak a húrok közé, mi pedig összeszedtük, szerintünk melyek a legjobb Hooligans dalok. Tartsatok velünk, készüljünk együtt a koncertre!

Győr+ 2023.12.31.

Szeles szilveszterre lehet számítani

Sokfelé indul párásan, ködösen a szilveszter, helyenként szitálás, gyenge eső is kialakulhat, néhol ónos szitálás sem kizárt.

Hirdetés