Hirdetés
Címke: szilveszter
Hirdetés
Garamvölgyi Imre 2020.12.31.

Elixír az újévi macskajaj ellen

Nos, lehet, hogy ez kicsit kellemetlen, ám tény, néha előfordulhat szilveszter estéjén, hogy picikét becsiccsantunk. Ez önmagában nem is baj, hisz erről szól az évzáró éjszaka, ahol még a hóember is táncolhat… A baj másnap kezdődik. Minden fáj, és már a lencselevest is unjuk. Jöhet a szatmári újdonság, a káposztás paszuly…

Győr+ 2020.12.31.

Ez volt 2020 – 1. rész

2020 egy igazán rendhagyó év volt, sajnos elsősorban a koronavírus-járvány miatt. Az elmúlt esztendőben azonban a járványhelyzet ellenére is sok minden történt, ezekből gyűjtöttünk egy csokorra valót a teljesség igénye nélkül!

HAK 2020.12.31.

2020, ahogy a fotós látta

A lassan elköszönő 2020 roppant furcsa, kiszámíthatatlan, s nem éppen jó év volt. Rózsa Tamás fotós barátunk összeszedte, neki melyek voltak a kedvenc pillanati.

Farkas Mónika 2020.12.31.

Szilveszterezzen együtt a győri filharmonikusokkal!

Új köntösbe öltözik a Duna Televízió rangos, nagy hagyományokkal bíró szilveszteri gálája. A műsort a tavaly átadott, teljesen felújított és modernizált Kaposvári Csiky Gergely Színházban vették fel, a Győri Filharmonikus Zenekar főszereplésével, hazai operett- és operasztárok közreműködésével. A nagyszabású est karmestere Silló István, a Győri Nemzeti Színház zeneigazgatója. A zenés gálát szilveszter éjjelén, 22 órától tűzi műsorára a Duna Televízió.

Katasztrófavédelem 2020.12.31.

Most a tűzijáték is más lesz

A járvány miatt olyan óvintézkedések is születtek, amelyek a szilveszteri tűzijátékra vonatkoznak. Idén nem lehet közterületen tűzijátékokat használni és a szokásos szilveszteri pirotechnikai termékek sem elérhetőek.

Mireider Máté 2020.12.11.

Nevessünk együtt erre a fura világra!

Szilveszteri játékot hirdetünk, amelyre mindenféle mobiltelefonnal készített videót várunk, ami lehet vicces, komoly és igazából olyan, amilyet csak ti szeretnének. Szerintünk nevessük ki ezt a fura világot most együtt!

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat