Címke: Sziget fesztivál
Hirdetés
MTI 2023.08.16.

Több mint ezer ellátást nyújtottak a mentők a Szigeten

A mentőknek kisebb sérülések, múló rosszullétek miatt kellett segítséget nyújtaniuk a Sziget fesztiválon, rendkívüli esemény nem történt - közölte az Országos Mentőszolgálat a szerdán véget ért rendezvény tapasztalatait összegezve az MTI-vel.

Győr+ 2023.08.09.

Sziget – Több kocsival közlekednek a MÁV-Start egyes vonatai

Holnap kezdődik Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális eseménye, a Sziget Fesztivál Budapesten. Az eseményre várhatóan sokan érkeznek Nyugat-Európa irányából vonattal, ezért a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon közlekedő nemzetközi vonatokon jelentős utasforgalomra számít a vasúttársaság.

Győr+ 2022.08.12.

Győr+ Reggeli: Három év után újra Vándor Vurstli a Szigeten

Augusztus 10-én elstartolt hazánk legnagyobb fesztiválja, a Sziget. Nagyon sokan érkeztek már a kezdő napra is, nem csoda, hiszen a világsztár, Dua Lipa volt a nap főszenzációja. A sztárfellépők mellett természetesen idén sem maradnak el a kiegészítő programok, amelyek között nem meglepő módon, győri produkciók is találhatók.

MTI 2021.08.03.

2022-ben visszatér a Sziget fesztivál

"Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" - idézte Kádár Tamás főszervezőt az MTI-hez eljuttatott közlemény.

Hirdetés