Címke: SZEN
Hirdetés
Győr+ 2023.04.21.

Ha április, akkor SZEN!

A héten a szokottnál is nagyobb a sürgés-forgás a győri Széchenyi István Egyetemen, elkezdődött ugyanis a tavaszi félév legnagyobb szabású hallgatói rendezvénye, a Széchenyi Egyetemi Napok. Az április 19-től 22-ig tartó eseményen sportprogramok, játékok és előadások várják az érdeklődőket, de a főszerep természetesen a szórakozásé: többek között Azahriah, Beton.Hofi, Dzsúdló és a Bagossy Brothers Company is fellép a fesztiválon.

Győr+ 2022.04.22.

Sikoltozásoktól volt hangos a part

Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen örömükben sikoltoztak a lányok a Széchenyi Egyetemi Napok második napján. A fellépők a Valmar és a Wellhello voltak.

Bajzát Zsuzsi 2022.04.22.

Golyó bulival zárul az idei SZEN

Már az első nap több ezren buliztak az idei SZEN-en, amelyet minden idők legszínesebb programsorozatának álmodtak meg a szervezők. A sztárfellépőkre, és a zenei csemegékre biztosan nem lehet panasz, hiszen a következő napokban fellép még Győrben többek között a Cascada, a Groove Coverage, a Paddy and The Rats, és a Road is, a SZEN zárásaként pedig egy igazi kultikus buliba várnak mindenkit, ahol a talpalávalót Golyó szolgáltatja majd.

Győr+ 2022.04.19.

Szerdán startol az idei SZEN

Hosszú kihagyás után idén végre ismét dübörög majd a tavaszi félév legnagyobb egyetemi bulija. 4 napon át tele lesz a város koncertekkel, változatos nappali és sport programokkal, amelyre nem csak egyetemistákat várnak.

Hirdetés